Η συμμετοχή τους στη «Φάρμα», είχε ως αποτέλεσμα, να αναπτυχθεί, μία δυνατή φιλία και εκτός του παιχνιδιού, μεταξύ της Αγγελικής Ηλιάδη και της Σάσας Μπάστα, με τις δύο τους, να περνούν χρόνο μαζί, αλλά και να συνδιασκεδάζουν.

Δια του λόγου του αληθές, οι δύο δημοφιλείς ερμηνεύτριες, μαζί με φίλους τους, βρέθηκαν στο «Loca Live Stage», στον Πειραιά, για να το γλεντήσουν, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αγγελική Ηλιάδη, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της Γρηγόρη Αναστασιάδη, και η Σάσα Μπάστα, πιο κεφάτη από ποτέ, τράβηξαν πάνω τους, όλα τα βλέμματα των θαμώνων, του hot spot διασκέδασης του Πειραιά, όπου κάθε Παρασκευή, προκαλούν το αδιαχώρητο, ο Κυριάκος Κυανός με την Ηλιάννα Ζέρβα, ενώ τα Σάββατα, στην παρέα τους, προστίθεται, και ο πολλά υποσχόμενος λαϊκός ερμηνευτής, Χρήστος Σεβαστός, παρουσιάζοντας, το πιο κεφάτο πρόγραμμα.

Φυσικά, και το μικρόφωνο, δόθηκε και στις δύο εκρηκτικές τραγουδίστριες, που τόσο η Αγγελική Ηλιάδη, όσο και η Σάσα Μπάστα, κατά την ερμηνεία τους, προκάλεσαν ντελίριο κεφιού, και κέρδισαν το χειροκρότημα, του κόσμου!