Το Exit Festival γιορτάζει τα είκοσί του χρόνια μαζί με τα σημαντικότερα ονόματα της μουσικής σκηνής.

 

 

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλλιτέχνες όπως οι Cure, Prodigy, David Guetta , Moby, Faithless , οι Pet Shop Boys και δεκάδες άλλα αστέρια παγκοσμίου βεληνεκούς θα μας χαρίσουν ένα εκπληκτικό πρόγραμμα μιξαρισμένο με hip hop , funk ρυθμούς, reggae και pop. Τι άλλο να ζητήσει κανείς, για το τέλος μια χρονιάς τόσο δύσκολης και τόσο περίεργης;

 

 

«EXIT TO 2021»

Αυτός ακριβώς ο τίτλος τα λέει όλα για το πρόγραμμα που θα πρακολουθήσουμε μέσω Facebook και Youtube και η επιθυμία όλων, καλλιτεχνών και συντελεστών, είναι να αφήσουμε πίσω μας το 2020 με τα ακούσματα που λατρέψαμε.

 Όλοι οι συμμετέχοντες στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους μέσω της μουσικής, μέσω ιστορικών στιγμών που θα μοιραστούν μαζί μας αλλά και μέσω μοναδικών συνεργασιών. Ο θρυλικός Liam Gallander επιστρέφει στο αγαπημένο του φεστιβάλ μόνο για αυτή τη μοναδική  συγκυρία, όπου οι εμπορικότεροι και πιο αγαπημένοι αστέρες της μουσικής αποχαιρετούν το ’20 και πραγματοποιούν τη..μεγάλη έξοδο στο 2021!

 

 

Να είστε εκεί!

Αν νιώθετε κι εσείς τον ηλεκτρισμό αυτής της μεγάλης συνάντησης μεγατόνων, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες που θα βρείτε στις διευθύνσεις του EXIT FESTIVAL και φυσικά να περιμένετε , όπως όλη η υφήλιος, στις οθόνες σας! 

 

Το EXIT FESTIVAL , ακολουθεί τις ανάγκες τις εποχής και τις ανάγκες μιας ολόκληρης γενιάς που ζει και αναπνέει με νότες!

 

 

EXIT Festival’s Facebook page and YouTube channel