Ο Άγγελος Ανδριανός live στην Αθήνα!

 Χειμώνας 2022-2023

Ο Άγγελος Ανδριανός μας προσκαλεί σε μουσικά στέκια σε όλη την Αθήνα, για να ταξιδέψουμε και αυτή τη σεζόν με την υπέροχη φωνή του στο καλό ελληνικό τραγούδι! 

Αυτή τη χρονιά ο Άγγελος συνεργάζεται με σπουδαίους δημιουργούς και ερμηνευτές και δίνει, όπως πάντα, τον καλύτερό του εαυτό!

 

Ξεκινώντας από τα βόρεια προάστια και το μουσικό εστιατόριο «Cash» στο Κεφαλάρι, ο Άγγελος συνεργάζεται με τον δημιουργό κορυφαίων επιτυχιών Γιώργο Θεοφάνους και με μία εξαιρετική ομάδα ερμηνευτών (Όλγα Βενετσιάνου, Νίκος Παπουτσής, Αφροδίτη Χατζημηνά και Κατερίνα Ευγενικού) μας προσφέρουν μοναδικές βραδιές κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

 

Κάθε Τετάρτη ο Άγγελος Ανδριανός συνεργάζεται με την Νίνα Λοτσάρη σε ένα πολύ ιδιαίτερο μουσικό πρόγραμμα, με άρωμα musical, στο Mayor στο Κολωνάκι!

 

Και κάθε Κυριακή απόγευμα, στην καρδιά της Αθήνας, στην Πλάκα, στο μεζεδοπωλείο Ανεφάνη, ο Άγγελος παρέα με την κιθάρα του και τους συνοδοιπόρους επί σκηνής Χρήστο Κουμούση στο πιάνο και Βαγγέλη Ξυθάλη στα κρουστά, μας ταξιδεύει από τα λαϊκά τραγούδια των Τσιτσάνη, Καλδάρα, Κουγιουμτζή και τις μπαλάντες των Σπανού, Χατζηνάσιου, Βαρδή, Θεοφάνους,  και Πλέσσα ως τα δικά του τραγούδια «Πλούτο» και «Είναι κάτι βραδιές»,

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα εμφανίσεων:

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο – Cash

(Δηληγιάννη 54, Κεφαλάρι, ώρα έναρξης: 22.30, τηλέφωνα κρατήσεων: 2121004772)

 

Κάθε Τετάρτη

(Πλατεία Φιλική Εταιρείας 19-20, Κολωνάκι, ώρα έναρξης: 21.00, τηλέφωνο κρατήσεων: 2103648156 )

 

Κάθε Κυριακή

(Ανεφάνη, Μνησικλέους 24, Πλάκα, ώρα έναρξης: 16:00, τηλέφωνο κρατήσεων: 2103222809)