Τα τραγούδια που αγαπάμε τα βάζουμε σε λίστες και τα χαρίζουμε στους αγαπημένους μας. Αυτή την εφηβική συνήθεια, τη δική του «Playlist», θα μοιραστεί μαζί μας ο Γιώργος Περρής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 30 Μαρτίου και στο Θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» τη Δευτέρα 2 Απριλίου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΡΗΣ

PLAYLIST

 

στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 30 Μαρτίου

 

στο Θέατρο «ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ» στην Αθήνα στις 2 Απριλίου

 

 

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου δίσκου του σε διάφορες χώρες, ο διεθνής Έλληνας τραγουδιστής επιστρέφει στη δική του για δύο ξεχωριστές συναυλίες. Με τις αποσκευές του γεμάτες με τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και αυτά που διαμόρφωσαν την προσωπικότητά του, ο Γιώργος Περρής δημιουργεί μία playlist που ενώνει πολλά διαφορετικά μουσικά χρώματα και γλώσσες. Οι δύο ανοιξιάτικες συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε συνδυασμό με το αυτοσαρκαστικό χιούμορ που χαρακτηρίζει τον Γιώργο επί σκηνής καθώς και τις προβολές βίντεο που συνοδεύουν κάποια από τα τραγούδια, υπόσχονται χαρά, συγκίνηση και πολύ τραγούδι.

 

Όπως ο ίδιος λέει,

«Ήθελα όπως στην παλιά καλή εποχή, να τραγουδήσω μόνο τα τραγούδια που με αγγίζουν πραγματικά, χωρίς την πίεση κάποιας θεματικής ενότητας, παρά μόνο το τι επιλέγει η καρδιά».

Κι επειδή το παρελθόν περιέχει τους σπόρους του μέλλοντος, στις συναυλίες θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά, τραγούδια από την πολυαναμενόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική συνεργασία του με την Ευανθία Ρεμπούτσικα.

 

Γιώργος Περρής

Playlist

στις 2 Απριλίου στο Θέατρο Τζένη Καρέζη

& στις 30 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Δημόσιες Σχέσεις – Επικοινωνία :  Pure Public Relations

Άννα Γιώτη

 

 

INFO :

30 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ώρα έναρξης  21.00

Προπώληση εισιτηρίων :   www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων :

Α’ ΖΩΝΗ ΠΛΑΤΕΙΑ   20 ΕΥΡΩ

Β’ ΖΩΝΗ ΘΕΩΡΕΙΑ  15 ΕΥΡΩ

Γ΄’ ΖΩΝΗ ΧΑΜΗΛΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ – ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΛΠ.  12 ΕΥΡΩ

 

2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟ ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ

ώρα έναρξης  21.00

Προπώληση εισιτηρίων : www.viva.gr

Τιμές εισιτηρίων :

Γενική είσοδος  17 ευρώ

Φοιτητικά – ανέργων  13 ευρώ

 

0