Κάθε σούρουπο μια ιστορία… με τον Δημήτρη Παπάζογλου στις 26 Νοεμβρίου και ένα εξαιρετικό Line Up στο νέο Stand-up Comedy Show στις 27 Νοεμβρίου θα απολαύσουμε στον Πολυχώρο Πόλις. 

 

Δημήτρης Παπάζογλου

Κάθε σούρουπο μια ιστορία…

Τα σούρουπα στην Αθήνα μας και στις γειτονιές μας είχαν μια απίστευτη ομορφιά γαλήνης, αισιοδοξίας, ζωής και χαράς. Σ’ αυτές τις ώρες που η μέρα έκλεινε όλο νόημα το μάτι στη νύχτα, άρχιζε η ζωή να μας δείχνει τα μονοπάτια και τους μεγάλους δρόμους της εφηβείας που δεν ξέραμε, του έρωτα, τα κρυφά θέλω της καρδιάς… 

Έτσι, φορώντας τα θαλασσιά πουκάμισα, τα άσπρα μας παντελόνια και τα παντοφλέ παπούτσια μας πάντα με τις άσπρες κάλτσες, σεργιανίζαμε τη ζωή μας που άρχιζε. Μέσα από τα σούρουπα και από τις ζωές όλων μας γράφτηκαν οι ωραιότερες μουσικές και τραγούδια, που σήμερα τα ονομάζουμε ελληνικό πολιτισμό.

Αυτά τα σούρουπα γίναν μια μουσική παράσταση με ιστορίες, τις οποίες ο Δημήτρης Παπάζογλου θέλει να μοιραστεί όχι μόνο με όσους τον γνωρίζουν, αλλά και με αυτούς που θέλουν να τον ανακαλύψουν. Με την εμπειρία του στον χορό, στην υποκριτική, στη σκηνοθεσία και στο τραγούδι, μαζί με τους Δημήτρη Παραρά στη φωνή, στο πιάνο και στα πλήκτρα και τον Σίμο Κυνάλη με τις πενιές που κλαίνε και κελαηδούν, θα σας ταξιδέψουν σ’ αυτά τα υπέροχα σούρουπα με τις ιστορίες τους.

 

 

Πολυχώρος Πόλις

Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 71α, 14121, Ηράκλειο Αττικής

τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181

 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

Στις 21:30

 

Εισιτήρια:

12 ευρώ (Γενική Είσοδος)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/theater/dim-papazoglou-kathe-souroupo-mia-istoria/   

www.polis.edu.gr

 

 

STANDUP COMEDY | 5 ΚΩΜΙΚΟΙ

Ένα εξαιρετικό Line Up στο νέο Stand-up Comedy Show, θα παρουσιαστεί την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στις 21.00, σε μία μαγευτική βραδιά, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, στο Ηράκλειο Αττικής!

Πέντε εξαιρετικοί κωμικοί, ο Δημήτρης Παλλιγκίνης, ο Σταμάτης Αθανασάκης, ο Κωνσταντίνος Capitano και Guest η Ρούλη, με τα μοναδικά τους υπέροχα κείμενα, ετοιμάζονται να μας κάνουν να γελάσουμε μέχρι δακρύων!

Την παράσταση παρουσιάζει ο Μάριος Δημητρόπουλος!

Η ζεστασιά της καλής παρέας και το γέλιο που προκαλούν όλοι αυτοί μαζί οι καταπληκτικοί κωμικοί με το εκπληκτικό τους χιούμορ θα μας κάνουν να ξεκαρδιστούμε με την καρδιά μας!

 

Πολυχώρος Πόλις

Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 71α, 14121, Ηράκλειο Αττικής

τηλ.: 210 8000009 – 210 2770181

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Στις 21:00

 

Εισιτήρια:

10 ευρώ (Γενική Είσοδος)

Προπώληση εισιτηρίων:

https://www.viva.gr/tickets/standupcomedy/stand-up-comedy-27/11/

www.polis.edu.gr

 

 

0