Η ρεμπέτικη κομπανία δικηγόρων «ΝΟΜΟ…τέλια» παρουσιάζει την παράσταση: «Ρεμπέτικα εξ αδιαιρέτου… χωρίς ελαφρυντικά» και μας προσκαλεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, στις 21.30, σε μία μαγευτική βραδιά, που θα αγκαλιάσει τις αισθήσεις μας, στη φιλόξενη σκηνή του Πόλις, με πόρτα στο πιο όμορφο κομμάτι της οδού Μαρίνου Αντύπα, στο Ηράκλειο Αττικής, με ποιοτική μουσική, καλό ποτό και εξαιρετικά εδέσματα finger food!

 

Η ρεμπέτικη κομπανία δικηγόρων «ΝΟΜΟ…τέλια», δημιουργήθηκε το έτος 2015 από εν ενεργεία δικηγόρους – ερασιτέχνες μουσικούς, που αγαπούν το
ρεμπέτικο – Σμυρναίικο τραγούδι και επιθυμούν την καταγραφή, διατήρηση και διάδοσή του, ως μέρος της πολιτιστικής μας παράδοσης και κληρονομιάς.
Στο πλαίσιο αυτού του σκοπού συμμετέχει σε τηλεοπτικά αφιερώματα στο ρεμπέτικο (Τα «ΝΟΜΟ …τέλια» παίζουν «Στην Υγειά μας»). Έχει λάβει μέρος σε μουσικές εκδηλώσεις στον Δήμο Καλλιθέας, στον Δήμο Νέας Σμύρνης, στο Δήμο Νικαίας, στη σχολή Χιλλ, στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, σε μουσικές σκηνές όπως το «ΚΕΛΑΡΙ Athenaeum», ο Πολυχώρος «ΑΙΤΙΟΝ», το ΙΛΙΟΝ Plus, ο Πολυχώρος τέχνης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στην Αθήνα και η «Οδός Ονείρων» στη Χαλκίδα. Έχει επίσης συμμετάσχει σε κοινωνικές δράσεις, όπως διοργάνωση εκδηλώσεων σε σωφρονιστικά ιδρύματα και εκδηλώσεις με φιλανθρωπικό σκοπό.

 

Το μουσικό σχήμα αποτελείται από τους δικηγόρους:

Βαγγέλη Χαλήεπιμέλεια – μπουζούκι – τραγούδι 

Γιάννη Καράμπελαακορντεόν – τραγούδι

Αλέξη Σεραφείμποτηράκι – τραγούδι

Χρύσα Λουρίκατραγούδι

Λευκή Χατζηδάκητραγούδι

Δημήτρη Μπιλήκιθάρα – τραγούδι

Θα ακουστούν τραγούδια των Μ. Βαμβακάρη, Απ. Καλδάρα, Γ. Μητσάκη, Β. Παπάζογλου, Γ. Παπαϊωάννου, Σπ.Περιστέρη, Π.Τούντα, Β. Τσιτσάνη, Απ. Χατζηχρήστου και άλλων δημιουργών.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος: 10€

Τηλεφωνικές Κρατήσεις: 6944945710 – 6970156070 

Περισσότερες Πληροφορίες:

https://polis.edu.gr/article/4577

 

0