Σάββατο 15 Φεβρουαρίου

 

Η Σοφία Αρβανίτη με τη αισθαντική της φωνή και την δυναμική της παρουσία ανεβαίνει στην σκηνή του Remedy σε ένα μουσικό ταξίδι από την μουσική της διαδρομή!! Θα ακουστούν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια απ΄τις συνεργασίες της με τους Μιχάλη Ρακιντζή, Σπύρο Πάζιο, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο, Σοφία Βόσσου, Κώστα Τουρνά, Κωνσταντίνο Παντζή, όπως διασκευές-έκπληξη από το Ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

 

Μαζί της οι «Musing Therapy». Eίναι το συγκρότημα που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Μητρόπουλο το 2012 στην Αθήνα. Ένα δυνατό σύνολο που συνδυάζει την εμπειρία με τον νεανικό ενθουσιασμό σε Pop – Rock μονοπάτια με Ελληνικό στίχο και με δυναμική σκηνική παρουσία στις Live εμφανίσεις τους…Έχοντας δώσει το παρών σε μεγάλα festival (Athens beer festival)  καθώς και σε μεγάλες μουσικές σκηνές (Kookoo, Lazy club, Αρχιτεκτονική, The zoo), δίνουν παλμό και ζωντάνια στη βραδιά.!!!

 

Oι Musing Therapy ειναι:

 

Γιώργος Μητρόπουλος: Φωνή, Ακουστική κιθάρα, Συνθέσεις, Στίχοι

Αποστόλης Κατσάνος: Τύμπανα

Άλκης Κουκουλίδης: Μπάσο

Πάνος Κατσίβας: Ηλεκτρική κιθάρα

Throw you pills away, Musing Therapy is all you need!!!

Σε αυτούς τους καιρούς της αμηχανίας και των απανωτών σοκ από παντού, η μουσική γίνεται σύντροφος περισσότερο από ποτέ. Αλλά και τρόπος να διατηρήσεις την παιδικότητα σου, όπως και τρόπος να παίρνεις το θάρρος να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι.

Θα σας δω τριγύρω…

 Σοφία Αρβανίτη

DOORS OPEN AT 22.00 | DAMAGE: 10e (Beer/Wine Incl). 
═════════════════════════
ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 9 | ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | 210 2832390 
JOIN US
@remedylivestage
 
Public Transit
ΗΣΑΠ: 250μαπό τον Σταθμό ΗΣΑΠ Νέο Ηράκλειο 
ΟΑΣΑ: 500 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑΣτάση Γραμμής Α8, κάθε 1 ώρααπό 00:30 έως 04:30

0