Σήμερα στο The Look Gr καλωσορίζουμε την Φιόνα Τζαβάρα μια εξαιρετική φωνή με σπουδαίες συνεργασίες και μοναδικές αγαπημένες επιτυχίες.

 

 

  1. Φιόνα μου σε καλωσορίζω στο The Look. Gr έχεις μια καταπληκτική και ξεχωριστή φωνή, ασχολείσαι με τη μουσική από παιδί. Τι σπουδές έχεις κάνει;

Κορίτσι μου σε ευχαριστώ θερμά για τα υπέροχα λόγια σου. Έτυχε να ασχοληθεί η μουσική μαζί μου… Μέσα από την κοιλιά της μητέρας μου που τραγουδούσε μέχρι 9 μηνών. Έκανα μαθήματα πιάνου με εξαιρετικούς δασκάλους, αλλά δε διάβαζα οπότε θεωρούμαι αυτοδίδακτη κατά ένα μέρος. Έκανα μπαλέτο από 6 ετών μέχρι 16 και μοντέρνο χορό κ ασχολήθηκα με τη φωνητική ξεκινώντας με κλασσικό, αλλά εκφραζόμουν καλύτερα στο σύγχρονο τραγούδι.

 

2. Προέρχεσαι από μια καλλιτεχνική οικογένεια τι συμβουλές κράτησες για την μετέπειτα πορεία σου;

Οι γονείς μου είναι οι πρώτοι κ πιο σημαντικοί δάσκαλοι της ζωής μου. Κράτησα το να κάνω αυτό που με εκφράζει με συνέπεια, σοβαρότητα κ αγάπη.

 

 

3. Ποιο είναι το μότο σου και ποια λόγια έχεις συνέχεια σου μυαλό σου;

Μότο μου είναι να είμαι ευγνώμων για όσα έχω κ να μην ξεχνώ τον αρχικό μου στόχο. Την αγάπη στη μουσικοί κ περισσότερο στα ζωάκια και τους ανθρώπους.

 

4.Πες μου για την καλλιτεχνική σου συνάντηση με τον Αντώνη Αγγελίδη πως προέκυψε; Και λίγα λόγια για την νέα σας μουσική συνάντηση στο τραγούδι “Το φυλαχτό”;

Τον Αντώνη τον θαυμάζω απεριόριστα ως συνθέτη κ ποιητή. Η μουσική φυσικά μας έφερε κοντά κ έτσι προέκυψε το φυλαχτό που νιώθω να είμαι 100% τραγουδιστά και ανθρώπινα ο εαυτός μου. Είναι ένα ωριμότερο βήμα για εμένα κ τον ευχαριστώ!

 

 

5.Τι σε γεμίζει περισσότερο καλλιτεχνικά;

Αγαπώ το θέατρο πολύ κ τη ζωγραφική επίσης. Σπούδασα σχέδιο στη σχολή Βακαλό κ σκίτσο στη σχολή Ορνεράκη. Είχα την τύχη να πρωταγωνιστήσω στο Grease 2 χρονιές κ να συμμετέχω κ σε άλλα θεατρικά αλλά κ τηλεοπτικές σειρές με πολύ καλούς ρόλους. Εκφράζομαι όταν συνθέτω. Αγαπώ να μοιράζομαι τα βιώματα μου.

 

6.Δεν σκέφτηκες ποτέ ότι διάλεξες το δύσκολο δρόμο;

Ποτέ δεν σκέφτηκα τις δυσκολίες. Διάλεξα αυτά που αγαπώ κ τους ανθρώπους που αγαπώ έτσι όπως είναι.

 

7.Μας ετοιμάζεται κάτι άλλο μουσικά με τον Αντώνη Αγγελίδη η μόνη σου;

Με τον Αντώνη Αγγελίδη έχουμε ήδη στα σκαριά όμορφα τραγούδια του, που όπως προείπα με εκφράζουν κ με οδηγούν σε άλλα πιο ώριμα μονοπάτια και σίγουρα ετοιμάζω κ μόνη μου κάποια τραγούδια κυρίως αυτό βιογραφικά.

 

 

8.Μια ερώτηση για την τελευταία συνθήκη που ζούμε λόγο covid -19, πως αντιμετωπίζεται αυτή την κατάσταση προσωπικά και καλλιτεχνικά;

Όλο αυτό με τον covid μας έχει εξουθενώνει ψυχικά, οικονομικά κ νιώθουμε σκλάβοι σε ένα θέατρο του παραλόγου. Θα συνεχίσουμε όμως να προσπαθούμε. Πάντα στο τέλος του τούνελ υπάρχει φως.

 

9.Μια ευχή για τους αναγνώστες μας για τις γιορτές που έρχονται;

Εύχομαι ολόψυχα να αγαπηθούμε πιο πολύ σαν άνθρωποι και να ξεχάσουμε τον καπιταλιστικό τρόπο ζωής. Να γίνουμε πιο παιδιά και να βοηθάμε τα παιδιά για ένα καλύτερο μέλλον. Υγεία, αλληλεγγύη και  δύναμη σε όλους μας. Ευχαριστώ θερμά για την φιλοξενία!

 

 

Links social media

https://www.facebook.com/%CE%A6%CE%99%CE%9F%CE%9D%CE%91-%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%92%CE%91%CE%A1%CE%91-589662027737778/

https://www.facebook.com/aggelidisantonis/

 

 

 

 

3