Μια συνέντευξη «Υπεράνω Υποψίας»

Οι ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ μόλις κυκλοφόρησαν την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική τους απόπειρα με τίτλο «Ως το τέλος».

 

Μετά από 5 χρόνια παρουσίας στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας και όχι μόνο, πολλές συναυλίες και εμφανίσεις, δηλώνουν παρόντες και παρουσιάζουν ένα cd σε ύφος rock, με επιρροές από τη σκηνή των 80s και 90s.
Πρόκειται για 10 τραγούδια με Ελληνικό στίχο και ένα από αυτά σε μία εκτέλεση με Αγγλικό στίχο. Με την μπάντα των Υπεράνω μας συνδέει χρόνια φιλίας. Για αυτό και μου έκαναν το χατήρι να δώσουν την πρώτη τους συνέντευξη μετά την κυκλοφορία του cd τους αποκλειστικά για το The Look.gr και τους ευχαριστώ θερμά για αυτό. Η συνέντευξη έγινε εν μέσω καφέδων και στούντιο ηχογράφησης παρέα με τους Γιάννη Καστρώνη και Γιάννη Χατζηράλλη Μια συνέντευξη «Υπεράνω Υποψίας»


Μια συνέντευξη «Υπεράνω Υποψίας»

  • Πρώτος δίσκος για την μπάντα. Τι σημαίνει για εσάς ο τίτλος του » Ως το τέλος» ?

Γ. Καστρώνης :To «Ως το τέλος», δεν είναι απλώς ένας τίτλος τραγουδιού ή του cd. Για εμάς συμβολίζει την επιθυμία η μπάντα να έχει μια πορεία όμορφη, παρέα όπως είμαστε τώρα, ως το τέλος. Όποιο κι αν είναι αυτό, όσο κι αν πάει. 

  • 10+1 καινούργια τραγούδια. Γιατί bonus track και όχι κανονικό ?

Γ. Χατζηράλλης: 10+1, διότι τα τραγούδια είναι 10. Το ενδέκατο είναι μία βερσιόν του «Μη με κρατάς», του 10ου τραγουδιού, η οποία έγινε με Αγγλικό στίχο καθώς ο τραγουδιστής μας τραγουδούσε πάντα Αγγλικό στίχο. Έτσι είπαμε γιατί όχι και ένα Αγγλικό. 

  • Υπεράνω Υποψίας το όνομα σας. Πως προέκυψε αυτό το όνομα?

Γ. Καστρώνης: Επειδή ήθελα ένα ευρηματικό και ταυτόχρονα όμορφο στα αφτιά των άλλων όνομα, σκέφτηκα το συγκεκριμένο. Έτσι και αλλιώς όλοι λίγο πολύ «Υπεράνω Υποψίας» είμαστε.

  • Τι είναι πιο σημαντικό για εσάς. Ο προορισμός ή το ταξίδι ?

Γ. Χατζηράλλης : Και τα 2. Δεν απολαμβάνεις τον προορισμό αν το ταξίδι δεν είναι ωραίο. Μέσα σε αυτά τα 5 χρόνια στους «Υπεράνω», γνωρίσαμε ανθρώπους, κάναμε φιλίες, δημιουργήθηκαν κόντρες, επανενώθηκαν φίλοι από τα παλιά. Ήταν ένα ωραίο ταξίδι. Δεν τελείωσε όμως. Συνεχίζουμε και πάμε …»Ως το τέλος».

  • Μέσα από ποια διαδικασία δημιουργείτε ένα τραγούδι σας ?

Γ. Χατζηράλλης : Είμαστε 5 μέλη με πολλές ιδέες ο καθένας. Συνήθως έρχεται ένας με μία ιδέα ή μια πιο ολοκληρωμένη μορφή και μας παρουσιάζει αυτό που έχει σκεφτεί. Εκεί πιάνουμε δουλειά όλοι μαζί και βάζουμε το καλύτερο δυνατό μας για να βγει κάτι που θα αρέσει σε όλους. 

  • Σάββατο 20 Οκτωβρίου είναι η παρουσίαση του Cd στο Level69. Τι περιμένετε από αυτή τη βραδιά ?

Γ. Χατζηράλλης :Το Σάββατο θα είναι ένα πάρτυ στο Level. Θα παρουσιάσουμε συνολικά τη δουλειά μας, θα παιχτούν διασκευές από ξένες αλλά και Ελληνικές ροκ επιτυχίες και θ’ανέβουν στη σκηνή και φίλοι για να παίξουμε παρέα. Εμείς θέλουμε να περάσουμε καλά και να μεταφέρουμε το κέφι μας στον κόσμο. 

  • Που μπορεί να προμηθευτεί κάποιος το » Ως το τέλος «?

Γ. Χατζηράλλης: Το cd είναι διαθέσιμο από την μπάντα, θα πωλείται και τη βραδιά της παρουσίασης, αλλά και ηλεκτρονικά μέσω spotify αλλά και από άλλες ψηφιακές πλατφόρμες.

Οι Υπεράνω Υποψίας είναι:
Φωνητικά : Γιάννης Χατζηράλλης
Τύμπανα : Γιάννης Καστρώνης
Μπάσο : Γιώργος Λαμπίρης
Πλήκτρα/2α Φωνητικά : Εμμανουέλα Φωτάκη
Κιθάρα : Νίκος Πολιτόπουλος

Η παρουσίαση του album θα γίνει στο Level69 Live Studio στο Μοσχάτο το Σάββατο 20/10/2018. Εκεί κατά τις 11.00 μ.μ.

Μια συνέντευξη «Υπεράνω Υποψίας»

 

4