, Νάσια Κονιτοπούλου: «Η ζωή η ίδια είναι έρωτας. Δεν λειτουργώ αν δεν είμαι ερωτευμένη.»

Παράδοση και ταλέντο. Όταν αυτές οι δύο αξίες συναντηθούν, δημιουργούν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα!

Το περιοδικό The Look.Gr  και o  Mιχάλης Λεωτσάκος,   συνάντησαν από κοντά, την Νάσια Κονιτοπούλου και απόλαυσαν έναν γευστικό καφέ μαζί της , στην Κηφισιά.

Απλή, πολύ όμορφη ,  ήρεμη,   με βλέμμα καθαρό και ειλικρινές δεν δίστασε να απαντήσει σε όσα ερωτήματα της θέσαμε…

Απολαύστε  την !!!

 

Πώς άρχισε η επαφή σας με την παραδοσιακή μουσική, το τραγούδι . Ποια ήταν τα πρώτα ερεθίσματα;

Η επαφή μου ξεκίνησε από πολύ μικρή λόγω του πατέρα μου που μου χάρισε απλόχερα τα ερεθίσματα καθώς το σπίτι πλημμύριζε κάθε μέρα από μουσικές μελωδίες.  Εγώ ακολουθούσα, κι έτσι από μικρή μέσα στο σπίτι τραγουδούσα. Θυμάμαι …  κάθε φορά που πηγαίναμε οικογενειακώς  στο μαγαζί που δούλευε  με ανέβαζε στο πάλκο και τραγουδούσα. Όταν τελείωσα το Λύκειο, αποφάσισα ότι ήθελα κι εγώ να ασχοληθώ επαγγελματικά με το τραγούδι. Αισθάνομαι πολύ τυχερή  που μεγάλωσα δίπλα στον πατέρα μου, που πέραν της άριστης οικογενειακής σχέσης που είχαμε  τον εκτιμώ και τον θαυμάζω έως και σήμερα ως καλλιτέχνη.

 

Ποια ήταν η πρώτη συμβουλή που σας έδωσε ο πατέρας σας;

Ο πατέρας μου ήταν τελειομανής και μου πέρασε και εμένα αυτό το μήνυμα. Μου έλεγε ότι πρέπει να αγαπώ αυτό που κάνω , να δουλεύω σκληρά, να είμαι προσγειωμένη  και να κάνω πάντα τον κόσμο να διασκεδάζει . Είμαι πολύ τυχερή που με στήριξε στα πρώτα μου βήματα . 

 

Τι δυσκολίες ίσως αντιμετωπίσατε ως σήμερα με την επιλογή σας να ασχοληθείτε με το τραγούδι;

Καταρχάς ,  η επιλογή  με το να ασχοληθώ με το τραγούδι ήταν πολύ   συνειδητοποιημένη. Οι δυσκολίες στο χώρο της μουσικής  είναι παρεμφερείς με τις δυσκολίες που έχει ένα οποιοδήποτε επάγγελμα ….το άγχος,   η εξελισιμότητα στον χώρο,  η ανασφάλεια λόγω της οικονομικής κρίσης, ο ανταγωνισμός θεμιτός ή αθέμιτος.  Για να διατηρήσεις την ψυχική σου υγεία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια σε αυτό το χώρο.

Σε κάποιες περιπτώσεις έχω δεχτεί και  αρκετή  ζήλια ως  κόρη του μεγάλου  αείμνηστου δασκάλου στη νησιωτική μουσική.  Αυτό όμως δεν με  πτοεί γιατί ξέρω ότι αξίζω να υπάρχω στο χώρο αυτό και  συνεχίζω  να καταθέτω την ψυχή μου και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ τον κόσμο που μου το ανταποδίδει με την αγάπη του.

 

, Νάσια Κονιτοπούλου: «Η ζωή η ίδια είναι έρωτας. Δεν λειτουργώ αν δεν είμαι ερωτευμένη.»

 

Έχετε φανταστεί ποτέ τη ζωή σας χωρίς μουσική;

Η ζωή χωρίς μουσική είναι άδεια. , Η μουσική είναι διέξοδος των συναισθημάτων … το υπέρτατο φάρμακο για την ψυχή.  ( γέλιο) .

 

Πως αισθανθήκατε  όταν ακούσατε  το πρώτο σας  τραγούδι στο ραδιόφωνο;

Πέταξα από την χαρά μου.   Σαφώς, ένιωσα μεγάλη συγκίνηση  που το θυμάμαι έως τώρα.

 

Μεγάλη δισκογραφία, δημοσιότητα, κόρη του αείμνηστου, Γιώργου Κονιτόπουλου,  αλλά κρατάτε πάντα χαμηλό προφίλ και ποτέ δεν δίνετε δικαιώματα. Επιλογή ή τρόπος ζωής;

Γενικά Είμαι ισορροπημένη ως άνθρωπος.  Προτιμώ να είμαι αυθεντική, αληθινή , απλά ο εαυτός μου… Ο άνθρωπος  εξάλλου που κάνει σωστά την δουλειά του δεν χάνεται και δεν χρειάζεται να είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας. 

 

Κάνοντας έναν απολογισμό στην έως τώρα μουσική σας πορεία είστε ευχαριστημένη;

 Είμαι ευχαριστημένη καθώς έχω συνεργαστεί σε μεγάλες πίστες της Αθήνας με τον  Αντώνη Βαρδή, την Ελένη Δήμου, τον Νίκο Νομικό, την  Ελπίδα, την  Κατερίνα Κούκα, την Κωνσταντίνα, τους  Ζιγκ Ζαγκ, την  Οπισθοδρομική κομπανία, την Αθηναϊκή Κομπανία, την Βίκυ Μοσχολιού, την Χαρούλα Λαμπράκη και πολλούς ακόμα..
Ενώ δισκογραφικά έχω ερμηνεύσει τραγούδια εκτός του Γ. Κονιτόπουλου , των Α. Βαρδή, Χρ. Νικολόπουλου, Παντελή Θαλασσινού, Γ. Πάριου και άλλων σημαντικών δημιουργών.

Έχω εισπράξει πολλή αγάπη από τον κόσμο . Αυτό δεν σημαίνει όμως  ότι δεν έχω μεγαλύτερες προσδοκίες και στόχους για το άμεσο μέλλον.

 

, Νάσια Κονιτοπούλου: «Η ζωή η ίδια είναι έρωτας. Δεν λειτουργώ αν δεν είμαι ερωτευμένη.»

 

Προέρχεστε από μια πολύ μεγάλη οικογένεια των Κονιτόπουλων , όπου όλοι ασχολούνται με το τραγούδι.  Ο ανταγωνισμός στο νησιωτικό τραγούδι σας τρόμαξε;

Δεν ένιωσα ποτέ ανταγωνισμό .  Ακολούθησα από πολύ μικρή το  δικό μου δρόμο με το δικό μου ύφος και έως τώρα έχω δικαιωθεί.  Σέβομαι το σόι μου, τους ακούω αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα κάτι.

 

Ποια είναι η γνώμη σας για τη νέα γενιά των καλλιτεχνών;

Δυστυχώς, λίγοι ξεχωρίζουν πλέον στον χώρο, γιατί έχουν χαθεί οι αρχές και  αξίες. Οι νέοι καλλιτέχνες δίνουν έμφαση σε  άλλα πράγματα,  όπως στην εμφάνιση  και τελευταία στη φωνή.

 

Δισκογραφικά ετοιμάζετε κάτι;

Ναι, θα ετοιμάσω κάτι σύντομα. Θα κυκλοφορήσω ένα τραγούδι ( single)  που το πιστεύω πολύ  και εύχομαι να το αγαπήσετε και εσείς.

 

Ο κόσμος που σας αγαπάει που  μπορεί να σας δει;

Από τον Οκτώβριο είμαι στα Λαδάδικα Αθήνας …πιστεύω πως είναι  από τα καλύτερα μαγαζιά της Αθήνας το 2018 – 2019 που έχουν γράψει ιστορία και θα συνεχίσουν και τη νέα πλέον σεζόν. Θα είμαι εκεί λοιπόν  έως να τελειώσει η σεζόν . Μετά θα ξεκινήσω τις συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

 

, Νάσια Κονιτοπούλου: «Η ζωή η ίδια είναι έρωτας. Δεν λειτουργώ αν δεν είμαι ερωτευμένη.»

 

Ας αλλάξουμε κλίμα …θα μας πείτε δυο λόγια για τον γιο σας;

 Ο γιός μου είναι ότι πιο ωραίο έχω στην ζωή μου!  Μου δίνει δύναμη  για όλα όσα κάνω.

Είμαι πολύ περήφανη ως μητέρα καθώς είναι ένα καλό παιδί. Ασχολείται και εκείνος με την μουσική, παίζει βιολί και τον παίρνω μαζί μου στις δουλειές . Επίσης, ανήκει στην Εθνική ομάδα σκοποβολής με διεθνείς διακρίσεις και μετάλλια.

 

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα σας ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου  Κερατσινίου – Δραπετσώνας δίπλα στο γνωστό δημοσιογράφο και υποψήφιο Δήμαρχο Φίλιππο Καμπούρη. Πως το αποφασίσατε;

Επέλεξα το συγκεκριμένο συνδυασμό γιατί πιστεύω ότι είναι η μοναδική παράταξη που μπορεί να εκπροσωπήσει καλύτερα τα συμφέροντα τον συνδημοτών . Οι δύσκολες καταστάσεις που ζούμε αποτελούν κίνητρο και για εμένα προσωπικά  ενασχόλησης μου με τα κοινά.

 

 Τι είναι αυτό που απεχθάνεστε και αγαπάτε τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό.

 Απεχθάνομαι ανθρώπους  που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται με τις ζωές των άλλων. Δεν αντέχω ακόμη τους ανθρώπους που λένε ψέματα , που είναι αρνητικοί. Απεχθάνομαι την υποκρισία , την αχαριστία και την ζήλεια . Μου αρέσει στη ζωή  να υπάρχει ειλικρίνεια,  αγάπη, κατανόηση,  σεβασμός και χαμόγελα.

 

Τι ρόλο παίζει στη ζωή σας ο έρωτας;

Η ζωή η ίδια είναι έρωτας. Δεν λειτουργώ αν δεν είμαι ερωτευμένη. Ερωτεύομαι συνεχώς. Άνδρες, μέρη, ιδέες, τραγούδια…

 

Αυτήν την περίοδο πως είστε στην προσωπική σας ζωή;

Είμαι μόνη… αλλά προς το παρόν μου αρέσει να  αισθάνομαι ανεξαρτησία και να  είμαι πραγματικά ο εαυτός μου!  Λειτουργώ  αυθόρμητα, κάνω ό,τι  θέλω  χωρίς να έχω να σκεφτώ κανέναν άλλον, να διασκεδάζω όπου και όποτε θέλω,  να ασχολούμαι με πράγματα που μου αρέσουν,   με το πώς θα περνάω γενικά καλά εγώ.  Δεν γνωρίζω  αν θα είμαι μόνη για πάντα … Γι αυτό το ζω  όσο μπορώ  . ( γέλιο)

 

Η Νάσια  λοιπόν,  στον ελεύθερό της χρόνο τι κάνει άραγε;

Πάω βόλτες, θέατρο, σινεμά, ταξίδια.  Κάθομαι σπίτι και ξεκουράζομαι. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω και να κάνω το τραπέζι στους φίλους μου.  Ασχολούμαι με το ραδιόφωνο ως ραδιοφωνική παραγωγός.

 

Πως μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος μαζί σας ;

Mπορεί να με επισκεφτεί στην  Official σελίδα μου

https://www.facebook.com/Nasiakonitopoulouofficial/

Στο Instagam  :https://www.instagram.com/nasia_konitopoulou_official/

Να ακούσει τραγούδια  μου στο Ytube

https://www.youtube.com/channel/UC8JKcz3NOnjhRyCe1QSS56A?view_as=subscriber&fbclid=IwAR1mZB8LffHwTr3QbxJema9Ck5GmdvMAfdLXZrcTxm9u7IxvJpQU8r2BIps

Στο twitter : https://twitter.com/NasKonitopoulou?fbclid=IwAR3szCYHoo6NbxyK1uF-_Rk4YMAom0VZiQ_alzWNbCfKnF0yTfAIPBCqs2c

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την κουβέντα μας, και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία σε ο,τι κάνετε στη ζωή σας.

Μια ευχή για τους αναγνώστες μας

Υγεία, αισιοδοξία και θετική σκέψη.  Σας ευχαριστώ και εγώ για την όμορφη συζήτηση που κάναμε.

 

 

 

 

 

3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *