Τον μουσικοσυνθέτη και μουσικό Δημήτρη Χορταργιά τον γνωρίσαμε ως ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος ‘’ Φώτα Πορείας ‘’ που δημιουργήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Το 2001 κυκλοφορεί ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο “Σαν Τη Σταγόνα Στο Χιόνι” από την εταιρία ‘’ Music Box International ‘’. Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά τους κυκλοφορεί το 2003 με τίτλο “Φώτα Πορείας” από την δισκογραφική ‘’ Legend ‘’.

 Στην Αθήνα συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Μαρία Γουρζή και δημιουργούν τους ‘’ Σχέδιο Β ‘’. Με το συγκεκριμένο project ηχογραφούν το single ‘’ Κάνε με να σ’ ερωτευτώ ‘’ καθώς και το τραγούδι ‘’ Τίποτα δεν άλλαξε ‘’ σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Χορταργιά για το album ‘’ Άνθρωπός Κανονικός ‘’.  Παράλληλα εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς  χώρους σ’ όλη την Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια ζει στον Βόλο.

 Το ‘’ Κορίτσι Μου Θυμώνει ‘’ είναι το πρώτο single του επερχόμενου προσωπικού του album με τίτλο ‘’ Ξεκούρδιστη Μπάντα ‘’. Ο δίσκος αποτελείται από δέκα τραγούδια που υπογράφει ο ίδιος τους στίχους και την μουσική. Πρόκειται για μία ανεξάρτητη παραγωγή η οποία κυκλοφορεί διαδικτυακά. Η ηχογράφηση και η μίξη έγιναν στο underhouse studio. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο Σπύρος Χαρμάνης.  

 

 

2