Το νέο άλμπουμ του Καναδού σουπερστάρ The Weeknd με τίτλο «After Hours» κυκλοφόρησε σήμερα.

Είναι το τέταρτο κατά σειρά άλμπουμ του καλλιτέχνη μετά από 4 χρόνια μετά το άλμπουμ “Starboy” που κυκλοφόρησε το 2016 και που είχε ανεβεί στο #1 των ΗΠΑ και στο #5 της Μ.Βρετανίας.

Περιέχει 14 tracks συνολικής διάρκειας 56 λεπτών και εντύπωση κάνει πως δεν περιέχεται καμία συνεργασία σε αυτό.
 
 
Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα singles «Blinding Lights», «Heartless» και «After Hours». Σημειωτέον πως το Blinding Lights εξακολουθεί να σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία στη Μ.Βρετανία αφού είναι κολλημένο στην 1η θέση των charts για 5η εβδομάδα. 
 

 
Το άλμπουμ ανοίγει το dark eighties pop track “Alone Again” και συνεχίζει με το εξίσου ρυθμικό eighties pop track “Too Late”.
 
Το «Hardest to Love» είναι μια όμορφη ποπ μπαλάντα που βάζει τον ακροατή σε ένα μελωδικό mood ενώ το «Scared to Live» είναι ένα αδιάφορο ωστόσο καλοδουλεμένο upbeat track σε σχέση με τα προηγούμενα που ακούσαμε αλλά το κάνει να ξεχωρίζει το γεγονός ότι χρησιμοποιεί sample από το τραγούδι του Elton John «Your Song».
 
Τα επόμενα «Snowchild» και «Escape from L.A.» είναι decent καλοδουλεμένα tracks.
 
Και επανερχόμαστε στο γνωστό dark mood του τραγουδιστή μέσα από το «Faith», ενώ το «In Your Eyes» είναι ένα υπέροχο eighties track που το θεωρώ από τα καλύτερα του άλμπουμ και σίγουρα θα το αγαπήσετε.
 

 
Στο ίδιο ύφος συνεχίζει και το «Save Your Tears». Το άλμπουμ κλείνει με το dark track «Until I Βleed out».
 
Μπορείτε να ακούσετε το άλμπουμ στο Spotify
 

 
 
 
 
0