Φήμες θέλουν πως το νέο, 14ο άλμπουμ της βασίλισσας της ποπ θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο και θα λέγεται “Drowned” και όχι τελικά “Magic”. 

Το άλμπουμ θα συνδυάζει αφρικανικούς και πορτογαλικούς παραδοσιακούς ήχους με σύγχρονα στοιχεία της ποπ. Στο άλμπουμ θα υπάρχουν τρεις συνεργασίες, μία με τον Κολομβιανό τραγουδιστή της reggaeton Maluma, μία με την αφρικανή τραγουδίστρια της ποπ Anitta και μία (που δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε) με τη διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry.

Επίσης, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί στον τελικό της φετινής διοργάνωσης της Eurovision θα εμφανιστεί η Madonna και θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι. 

 Το βιντεοκλίπ για το πρώτο single που θα κυκλοφορήσει τέλη Απριλίου και που ίσως λέγεται Batuka (ή και Drip) έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται στο Los Angeles και ανάμεσά τους βρίσκεται και η Monét X Change, νικήτρια του τελευταίου κύκλου της έκδοσης «RuPaul’s Drag Race All Stars».

Η Madonna έκανε πρόταση στην Monét X Change την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα η drag queen να αναγκαστεί να αποχωρήσει από μία προγραμματισμένη εμφάνισή της στο Ντένβερ των ΗΠΑ προκειμένου να ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να συμμετάσχει στα γυρίσματα του video clip.

 

0