Με ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό slow jam groove επιστρέφει η diva Mariah Carey σε παραγωγή του Nineteen85, υπεύθυνο για τις μεγάλες επιτυχίες του Drake “One Dance”, “Hotline Bling” και “Hold On, We’re Going Home”.

To τραγούδι περιέχει samples από το πανέμορφο τραγούδι του Αμερικανού DJ και παραγωγού Porter Robinson “Goodbye To A World”, ενώ τα φωνητικά της Mariah είναι αέρινα, ψιθυριστά και «απαλά». Όσο για το μήνυμα του τραγουδιού αναφέρεται στην “κακομεταχείρηση” της γυναίκας από το σύντροφό της.  

“How about you get the fuck out?/ Get the fuck out/ How about you take your things and be on your merry way?/ Fly off with a wink, bye bye, baby.”

Ο τίτλος έτσι έγινε GTFO από τα αρχικά του “Get The Fuck Out”. Παρόλο αυτά το τραγούδι αυτό δεν θα είναι το lead single από το επερχόμενο 15ο της άλμπουμ όπως μας ενημερώνει και η ίδια η Mariah. Το πρώτο single θα λέγεται «With You»  και θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου.

Το τραγούδι έχει ήδη ανέβει στο #1 του παγκόσμιου worldwide iTunes chart και ίσως να είναι το τραγούδι αυτό που θα βοηθήσει την Mariah να επιστρέψει στο top-10 του Billboard.

Για να δούμε…

Κάτι τέτοιο βέβαια έχει να συμβεί από το 2009 με το single “Obsessed”.   

Για την ιστορία η Mariah Carey έχει ανεβάσει 18 singles στο #1 του Billboard (μέχρι στιγμής το ρεκόρ το κατέχουν οι Beatles με 20).

Όσο για το sexy video ήδη ανέβηκε.