Η 24χρονη βραβευμένη με Grammy Award Dua Lipa κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή το νέο της – δεύτερο κατά σειρά-  εξαιρετικό άλμπουμ με τίτλο “Future Nolstagia”.

Ήταν αρχικά προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου, όμως τόσο λόγω της πανδημίας, όσο και εξαιτίας του ότι ολόκληρος ο δίσκος διέρρευσε πριν λίγες μέρες στο διαδίκτυο, οδήγησαν τη δημοφιλή τραγουδίστρια και την ομάδα της να το κυκλοφορήσουν στις 27/3

Το άλμπουμ περιέχει 11 tracks συνολικής διάρκειας 37:17. Δεν θα σταθώ στα ήδη αγαπημένα και πολύ πετυχημένα «Don’t Start Now»  (#2 σε Αγγλία και Αμερική) και «Physical» (#5 σε Αγγλία) που πλέον έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο. 

Αν ακούσει κανείς ολόκληρο το άλμπουμ θα ανακαλύψει πως περιέχονται και αρκετά διαμαντάκια. Το «Break My Heart»  που αποτελεί και το νέο της single, είναι ένα εξαιρετικό disco pop τραγούδι που χρησιμοποιεί samples από το κλασσικό «Need You Tonight»  των Inxs.

Εξίσου εξαιρετικό ποπ τραγούδι είναι και το «Love Again»  που χρησιμοποιεί samples από το αγαπημένο μου κλασσικό τραγούδι του 1997  «Your Woman» των White Town.

 

Τα «Cool», «Hallucinate» και «Levitating» είναι τρία ευχάριστα ποπ τραγούδια που σου φτιάχνουν τη διάθεση, στα δύο πρώτα μάλιστα έχει αναμειχθεί και ο γνωστός παραγωγός Stuart Price (Pet Shop Boys/Madonna).

To «Pretty Please» είναι, επίσης, ένα ευχάριστο ρυθμικό τραγούδι που αυτό που το κάνει ιδιαίτερο είναι το έντονο μπάσο του.

Τέλος, τα «Good In Bed» και «Boys Will Be Boys» αναδεικνύουν την παιχνιδιάρικη διάθεση της αγαπημένης τραγουδίστριας μέσα από δύο πανέμορφες ποπ μελωδίες.

Ακούστε το άλμπουμ στο Spotify

1