Στο ξεκίνημα της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, η αγαπημένη τετράδα αλλάζει!  Έπειτα από επτά χρόνια κοινής πορείας οι Little Mix αποχωρούν από την Syco Music.                                                                                             

Οι Little Mix είχαν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Syco Music ως νικήτριες του όγδοου κύκλου για το βρετανικό «The X Factor», το 2011. Το βρετανικό συγκρότημα συνεργαζόταν με τη δισκογραφική εταιρεία του γνωστού παραγωγού Simon Cowell, εμπνευστή του «The X Factor» και του «Britain’s Got Talent», αλλά και μέλος της κριτικής επιτροπής στα συγκεκριμένα talent shows.               

Τη διαχείρισή τους έχει αναλάβει η Modest Management, στην οποία γινόταν η ανάθεση των διαγωνιζόμενων από το επιτυχημένο talent show που εντάσσονταν στην εταιρεία του Simon Cowell.   

                                                                                Little Mix and Simon Cowell                                                                                            

Η Syco Music ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τη Modest Management και, κατά συνέπεια, με τους καλλιτέχνες που μοιράζονταν, όπως οι Little Mix.                                                                                                  

«Ευχόμαστε, φυσικά, κάθε μελλοντική επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες που επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση», αναφέρει η Syco Music, η οποία διανέμεται από τη Sony Music. Το επερχόμενο άλμπουμ «LM5» των Little Mix θα κυκλοφορήσει στην προκαθορισμένη ημερομηνία, στις Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, αλλά με την ετικέτα με την RCA Records, «κατόπιν αιτήματος της Syco και του Simon Cowell».                         

Επομένως, το κουαρτέτο θα παραμείνει στη δισκογραφική οικογένεια της Sony Music, καθώς η διανομή των κυκλοφοριών του γινόταν από την Columbia Records όσο βρισκόταν στη Syco Music.

0