Το new entry στο «Βοdega», Θοδωρής Ζευγαράς, κατάφερε να κερδίσει τις καλύτερες κριτικές και να εντυπωσιάσει με τις φωνητικές του ικανότητες.

Ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, εντάχθηκε με μεγάλη αγάπη στο δυναμικό του hot spot διασκέδασης της Πετρούπολης, όπου κάθε Παρασκευή και Σάββατο, εμφανίζονται με μεγάλη επιτυχία, ο Γιώργος Δασκουλίδης, με τη Σαμπρίνα και την Ελένη Καρουσάκη, και ένα επιτελείο νέων καλλιτεχνών, παρουσιάζοντας ένα μοντέρνο και ξεσηκωτικό πρόγραμμα, που έχει συνεπάρει τον κόσμο.

Από την πρεμιέρα του κιόλας, την περασμένη Παρασκευή, ο Θοδωρής Ζευγαράς, που είναι αδερφός της Λένας Ζευγαρά, κέρδισε το χειροκρότημα και τις καλύτερες κριτικές, για τη μοναδική χροιά της φωνής του, αποδεικνύοντας ότι «σόι πάει το βασίλειο», με κληρονομικό ταλέντο στη μουσική και το τραγούδι.

Φανερά συγκινημένος ο Θοδωρής Ζευγαράς, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του, θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια την Ελένη Καρουσάκη, για την τιμή που του έκανε, να ερμηνεύσει μαζί της επί σκηνής. 

5