Μετά το “No tears left to cry” που κατέκτησε τα charts παγκοσμίως και χάρισε στην τραγουδίστρια το καλύτερο ντεμπούτο κατά μήκος της καριέρας της μέχρι σήμερα, η Ariana Grande μας αποδεικνύει ότι ο «Θεός είναι γυναίκα».                                               

Έπειτα από ένα, περίπου, χρόνο απουσίας, μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ στις 22 Μαΐου 2017, η οποία συγκλόνισε την pop τραγουδίστρια, φαίνεται να επιστρέφει δυναμικά παρουσιάζοντάς μας το νέο της τραγούδι με τίτλο “God is a woman”. Η μεγάλη και πολυαναμενόμενη επάνοδος της Ariana Grande είναι πλέον γεγονός.                                                                                                                    

Το «No Tears Left To Cry» σηματοδότησε την πρώτη κυκλοφορία της 24χρονης pop star μετά το τρίτο προσωπικό άλμπουμ της, το πλατινένιο «Dangerous Woman» που έκανε ντεμπούτο στο Νο2 του αμερικανικού «Billboard 200». Η Ariana Grande συνεργάστηκε με τους επιτυχημένους παραγωγούς Max Martin, Savan Kotecha, Ilya Salmanzadeh και Pharrell Williams για το επερχόμενο άλμπουμ της, το οποίο αποτελείται από βαθιά προσωπικά τραγούδια, όλα εμπνευσμένα από τα γεγονότα και τις εμπειρίες που την επηρέασαν τα τελευταία δύο χρόνια. Ένα από τα κομμάτια που το αποτελούν είναι και το«God Is A Woman» που είναι ένα τραγούδι με φουλ ερωτική διάθεση.   

Είναι το τρίτο τραγούδι που προμηνύει το επερχόμενο άλμπουμ της pop star και το δεύτερο επίσημο single που παίρνει τη σκυτάλη από το αγαπημένο «No Tears Left To Cry», που άνοιξε έναν καινούριο κύκλο για την Ariana Grande και σηματοδότησε τη δισκογραφική της επάνοδο μετά από δύο χρόνια. Ο τέταρτος και πολυαναμενόμενος δίσκος της διάσημης τραγουδίστριας φέρει τον τίτλο «Sweetener» και θα κυκλοφορήσει στις 17 Αυγούστου από τη Republic Records / Universal Music.        

Παρότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε ότι θα ακούγαμε για πρώτη φορά το «God Is A Woman» στις 20 Ιουλίου, η Ariana Grande άλλαξε πλάνα την τελευταία στιγμή και μετέφερε νωρίτερα τα αποκαλυπτήρια του τραγουδιού που «ξεχειλίζει» από ερωτική διάθεση και έχει ήδη πάνω από 18 εκατομμύρια προβολές στο YouTube!

Ακούστε το νέο τραγούδι της Ariana Grande- God is a woman 

 

1