Οι Loose Ties Κυκλοφόρησαν Το Νέο Τους Official Video “Superhuman” από το album “Odd One Out”

 

Οι Loose Ties είναι μια αγγλόφωνη μπάντα που δημιουργήθηκε το 2017, έχοντας ήδη παίξει σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Αθήνας. Κινούνται κυρίως γύρω από funk, alternative rock ήχους, παίρνοντας στοιχεία από διαφορετικά μουσικά είδη, ενσωματώνοντας πολυάριθμες επιρροές και στυλιστικά στοιχεία, αλλά με πειραματική διάθεση.
 
Με το νέο τους album “Odd One Out” να βρίσκεται εκεί έξω εδώ και λίγο καιρό, οι Loose Ties δίνουν στο κοινό από αυτό το album, το νέο τους video για το τραγούδι “Superhuman”!
 
To “Superhuman” είναι ένα τραγούδι για το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, την ελεύθερη έκφραση, και για όλες τις αποχρώσεις της ανθρώπινης μοναδικότητας. Χρησιμοποιήθηκαν στοιχεία από την κλασική και σύγχρονη επιστημονική φαντασία, ιστορίες όπου το αρχετυπικό μοναχικό ανδρο/γυνοειδές πασχίζει να ενσωματωθεί δια της μίμησης. Ολά αυτά σε συνδυασμό με μια δυναμική ποπ αισθητική οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του κομματιού. 
 
Λίγα λόγια για το video clip:
Το video clip πραγματεύεται την ιστορία μιας γυναίκας που προσπαθεί να ανταπεξέλθει μέσα στην καθημερινότητα της και παράλληλα να κυνηγήσει το όνειρο της, που είναι ο χορός. Όλα αυτά ανατρέπονται, σε ένα ονειρικό πλαίσιο, ύστερα απ’ την συνάντηση της με την μπάντα.
 
0