Το «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στο Apple TV+, μαζί με ένα μοναδικό soundtrack στο Apple Music.

 

 

Η Βασίλισσα των Χριστουγέννων παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα με μοναδικούς καλεσμένους όπως οι: Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland και Mykal-Michelle Harris.
 
H Mariah Carey αναμένεται να κυκλοφορήσει νέο single και music video με τίτλο “Oh Santa!” με την συμμετοχή της Ariana Grande και της Jennifer Hudson στις 4 Δεκεμβρίου.

 

 

Το Apple TV+  και η Mariah Carey ανακοίνωσαν πως οι γιορτές θα φτάσουν επισήμως με μία επική παραγωγή με τίτλο «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή στις 4 Δεκεμβρίου στο Apple TV+.
 
H Carey έχει προσκαλέσει ένα special line up A-list καλεσμένων όπως οι: Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermain Dupri, Misty Copeland και Mykal-Michelle Harris. Επιπλέον, μία ιδιαίτερη εμφάνιση θα κάνουν και τα δίδυμα της καλλιτέχνιδας, Moroccan και Monroe.
 
Αντιμέτωπος με μία σοβαρή κρίση Χριστουγέννων, ο Βόρειος Πόλος ξέρει πως μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να σώσει την κατάσταση: η καλή φίλη του Άγιου Βασίλη, Mariah Carey. Συνδυάζοντας μουσικές εμφανίσεις, ιδιαίτερα χορευτικά και απίστευτα κινούμενα σχέδια, η αδιαμφισβήτητη Βασίλισσα των Χριστουγέννων αναλαμβάνει δράση για δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό γιορτινό θέαμα που θα φέρει χαρά σε όλο τον κόσμο.
 
Το «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» είναι σε παραγωγή της ίδιας καθώς και του Ian Stewart, του Raj Kapoorκαι της Ashley Edens. Ο βραβευμένος με BAFTA Hamish Hamilton και ο βραβευμένος με Oscar και Χρυσή Σφαίρα RomanCoppola επιμελήθηκαν την σκηνοθεσία καθώς επίσης το special γράφτηκε από την Caroline Fox.
 
Το επίσημο single του OST, το «Oh Santa!» το έχει γράψει και η Carey και συμμετέχουν η Ariana Grande και η JenniferHudson. Θα κυκλοφορήσει από την Sony Music και την Panik Records στις 4 Δεκεμβρίου στο Apple Music και στις υπόλοιπες streaming πλατφόρμες. Το υπόλοιπο soundtrack θα περιλαμβάνει νέες version αγαπημένων τραγουδιών και συμμετοχές από καλλιτέχνες όπως ο Snoop Dogg και ο Jermaine Dupri. Το soundtrack θα είναι διαθέσιμο στις 4 Δεκεμβρίου αποκλειστικά στο Apple Music και σε όλες τις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στις 11 Δεκεμβρίου.

 

 

2020 PANIK RECORDS

 

 

0