Το εντυπωσιακό documentary των Depeche Mode «SPiRiTS in the Forest» θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά σε dvd και blu-ray στις 27 Μαρτίου!

 

 

ΘΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

 

 

Μετά από την τεράστια εμπορική επιτυχία, αλλά και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε από fans και κριτικούς, η περιοδεία τους, οι Depeche Mode θα κυκλοφορήσουν από την Panik Records και την Sony Music το documentary και live film «Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest», σε DVD και Blu-Ray στις 27 Μαρτίου 2020!

Αυτή η special κυκλοφορία θα περιλαμβάνει 2CD και 2DVD και παρουσιάζει την απόλυτη Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest εμπειρία. Τα 2DVD περιέχουν, το documentary SPiRiTS in the Forest και το LiVE SPiRiTS, την συναυλία των Depeche Mode, η οποία οπτικοποιήθηκε στα δύο τελευταία shows της Global Spirit Tour στο Waldbühne του Βερολίνου. Αυτό το υλικό δεν έχει δημοσιευτεί ποτέ ξανά. Εκτός από τα DVD, περιλαμβάνονται και 2CDs με το ηχητικό της εμφάνισής τους. Το πακέτο υπόσχεται να έχει ουσιαστική σημασία για τους συλλέκτες, τους μακροχρόνιους fans και τους καινούργιους ακροατές τους.

 

 

LiVE SPiRiTS audio CD Track list:

DISC 1
1. Intro
2. Going Backwards
3. It’s No Good
4. A Pain That I’m Used To
5. Useless
6. Precious
7. World in My Eyes
8. Cover Me
9. The Things You Said
10. Insight
11. Poison Heart

DISC 2
1. Where’s the Revolution
2. Everything Counts
3. Stripped
4. Enjoy the Silence
5. Never Let Me Down Again
6. I Want You Now
7. Heroes
8. Walking In My Shoes
9. Personal Jesus
10. Just Can’t Get Enough

 

 

Το «Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest» σύμφωνα με το Forbes ήταν «the new gold standard for concert films». Αναθεωρώντας την ιδέα ενός μουσικού ντοκιμαντέρ, ο σκηνοθέτης και για πολλά χρόνια συνεργάτης των Depeche Mode, o Anton Corbijn, εστίασε στην αφήγηση από έξι super fans από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Η ταινία ξεκινάει με την ζωή τους – όλοι με εντελώς διαφορετικό τρόπο αγάπης για την μουσική των Depeche Mode και το πως έχει διαμορφώσει τις εμπειρίες τους – και όλοι διασταυρώνονται στο τελικό show στο Βερολίνο, το οποίο έγινε στο γραφικό Waldbühne (“Forest Stage”), στα πλαίσια της Global Spirit Tour, η οποία κράτησε για δύο χρόνια. Εμφανίστηκαν σε πάνω από 3 εκατομμύρια fans και πραγματοποίησαν 115 shows σε όλο τον κόσμο. Το set list περιλαμβάνει αρκετές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους καθώς επίσης και ιστορίες που φωτίζανε την διαρκή δύναμη των Depeche Mode και την κυριαρχία τους να διασχίσουν σύνορα και τελικά με την μουσική τους να μας ενώσουν.

Ένα από τα κορυφαία cinema events που έχουν γίνει ποτέ, το Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest ξεκίνησε να παίζει σε πάνω από 3.000 κινηματογράφους και σε σχεδόν 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, τον περασμένο Νοέμβριο. Το film κέρδισε 4,5 εκατομμύρια δολάρια και το είδαν πάνω από 220.000 fans. 

Το DEPECHE MODE «SPiRiTS IN THE FOREST» θα κυκλοφορήσει από την Panik Records και την Sony Music με την υποστήριξη του 96.9 Rock Fm.

 

 

 

 

 

 

0