O The Weeknd κυκλοφορεί το “Dawn FM”, μιά μοναδική “ηχητική εμπειρία” όπως περιγράφει και ο ίδιος, παρέα με το cast των Tyler, the Creator, Lil Wayne, Quincy Jones, Oneohtrix Point Never, & Jim Carrey.


O The Weeknd έκανε πρεμιέρα το νέο του άλμπουμ μέσω του “103.5 Dawn FM” livestream event που φιλοξενήθηκε στην πλατφόρμα της Amazon Music.


Dawn FM Track Listing:
Dawn FM
How Do I Make You Love Me?
Take My Breath
A Tale By Quincy (feat. Quincy Jones)
Out of Time
Here We Go…Again (feat. Tyler, The Creator)
Best Friends
Is There Someone Else?
Starry Eyes
Every Angel is Terrifying
Don’t Break My Heart
I Heard You’re Married (feat. Lil Wayne)
Less Than Zero
Phantom Regret (feat. Jim Carrey)

Βρείτε και ακούστε το “Dawn FM” album ψηφιακά:


Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company


A picture containing text

Description automatically generated