Η 3η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ του Συλλόγου «Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές Ανάγκες Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι»!! O Σύλλογος το 2018 Μπαίνει σε Γήπεδο!!!

 

ΚΛΕΙΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Σε έναν κόσμο  που ο όρος του «φυσιολογικού» μοιάζει με ψευδαίσθηση και με μια έννοια χωρίς περιεχόμενο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα όπως όλα τα άτομα με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους, όπως όλοι, ή μάλλον καλύτερα… με τα χαρακτηριστικά που είναι πιο αναπτυγμένα και με αυτά που είναι λιγότερο αναπτυγμένα.

Μια καλή νεράιδα λοιπόν η  π. Μις Ελλάς  Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες  υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια  στον εαυτό της, να  κάνει αυτά τα παιδιά  να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας  έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά  και το Όραμα της.

Την  Δευτέρα 14 Μαίου  τα παιδιά ΑΜΕΑ, στο Κλειστό γήπεδο Μπάσκετ  Αργυρούπολης ‘’Aργοναύτες’’ μας διδάσκουν ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι  και εμείς με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή μας , τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν  ΜΟΝΟ  Άνθρωποι.

Πολύτιμος συμπαραστάτης μας στην διάδοση αυτού του μηνύματος, ο Δήμος Αργυρούπολης  και ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.  Επίσης πολύτιμος συμπαραστάτης μας  ο Πρόεδρος ΟΝΑΔΕΑ Καλιντέρης Γιώργος και ο Φώτης Μάνδαλος Διευθυντής γραφείου Δημάρχου – Γραφείο Τύπου – Δημόσιων Σχέσεων και επικοινωνίας   που αποδεικνύουν  για μια ακόμη φορά την κοινωνική τους ευαισθησία και την αμέριστη  στήριξή τους στις ευπαθείς ομάδες .

 

Συνεργάτες σε αυτό το όραμα κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από την εκπλήρωση των ονείρων και των επιθυμιών τους,  η δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια της βραδιάς  Άννα Τσιάλτα η  Τάνια Νικολοπούλου  και η Ελίνα Παπαχαραλάμπους  στον Συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις, και  η υπεύθυνη back stage και ταμείου του Συλλόγου Μαίρη Σίμου Ρουμελιώτη.

Συμμετέχοντας ενεργά Σε μια Επίδειξη Μόδας  υψηλών προδιαγραφών , με ρούχα καταξιωμένων σχεδιαστών  που προσφέρουν  αφιλοκερδώς  και που  πλαισιώνουν επίσης  αφιλοκερδώς  και εθελοντικά , Εστεμμένες ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ και MISS ΕΛΛΑΣ μαζί με Ενήλικα  παιδιά  ΑΜΕΑ από διάφορους Συλλόγους , παιδιά ιδιαίτερης ικανότητας και ευαισθησίας καθώς και γνωστοί Ολυμπιονίκες και  Παραολυμπιονίκες μαζί με Αθλητές με ειδικές Ανάγκες.

Θα παρελάσουν  μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων μας, δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας  ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης στην προσπάθεια,  αλλά και της πεποίθησης   ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ  μας .

Ως συνοδοιπόροι , συνεργάτες , συνάδελφοι, συνάνθρωποι, συναθλητές, συμπολίτες,  φίλοι… με ισότιμη συμμετοχή και παρουσία στην καθημερινότητά μας …!

Κοντά μας , επαγγελματίες μακιγιέρ, καταξιωμένοι στυλίστες, σχεδιαστές κοσμημάτων , ειδικοί φωτισμού και ήχου, εκλεκτοί καλλιτέχνες και πολλοί ακόμη πολύτιμοι και σημαντικοί  χορηγοί. Έχουμε την μεγάλη χαρά και την τιμή  να είναι επίσης μαζί μας  πολλοί Σύλλογοι , που αγκάλιασαν την προσπάθεια μας και  συμμετέχουν  αφιλοκερδώς σε αυτό την Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ  στηρίζοντας την προσπάθειά μας.

Μαζί μας σε όλο αυτό φυσικά οι πολύτιμοι ΧΟΡΗΓΟΙ της εκδήλωσης οι οποίοι πάντα είναι δίπλα μας και είναι πολλοί !!

 

Εμείς Μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά … Εμείς θα αποδείξουμε ότι μπορούμε !!

Εσείς  θα είστε  Μαζί μας ;  Σας περιμένουμε !

Γιατί «Δεν υπάρχουν  Άνθρωποι με «ειδικές Ανάγκες». Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι»!

 

Η Πρόεδρος      

 

Σύλβια Αντώναρου

 

 

0