Για πέντε συναπτά έτη, το περιοδικό Estetica Hellas διοργανώνει τη πιο λαμπερή τελετή για την απονομή των Hair Awards, που έχει γίνει πλέον θεσμός. Φέτος τα Hair Awards 2021 By Estetica Hellas, πραγματοποιήθηκαν ως Virtual Event στο studio AVITRON.

 
Η Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού, κα Φρύνη Λάτου, καλωσόρισε με μεγάλη χαρά όλους τους διαδικτυακά παρευρισκόμενους και παρουσίασε τις εντυπωσιακές συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού, όπου πάνω απο εβδομήντα συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε 9 κατηγορίες.
 
Στόχος των φετινών βραβείων ήταν η ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων κομμωτών της χώρας. Η αξιολόγηση και η βαθμολόγηση των νικητών έγινε  από τα κορυφαία διεθνή ονόματα της κομμωτικής τέχνης:Christophe Gaillet, Bertram K, Patrick Cameron, Dimitri Vinokurov, Simon Ellis, Lesley Jennison , Angelo Seminara.
Τα φετινά βραβεία σηματοδοτήθηκαν με το υψηλό επίπεδο της ελληνικής κομμωτικής σκηνής στον παγκόσμιο χάρτη της κομμωτικής τέχνης.
 
Το Digital Event παρουσίασαν, η Φρύνη Λάτου και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, τις οποίες έντυσε ο Δημήτρης Στρέπκος – Celebrity Skin.
 
Οι Χρυσοί  χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η L’Oréal Professional Products, η Wella Professionals και η Schwarzkopf Professional. 
 
Xoρηγοί ήταν οι εταιρείες Commo Interiors, Ρrestige Telis Kikeris, Farcom Professional και Vang Hair Academy. Χορηγός επικοινωνίας η Hair Community Greece TV. 
 
Τη διοργάνωση του event ανέλαβε η Event Plus και τις δημόσιες σχέσεις ανέλαβε η εταιρεία Βeautiful People PR Event, Haris Sianidis.
 
0