Μιχάλης Ιγνατίου, Νίκος Μελέτης και Αθανάσιος Έλλις  σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση για τα Ελληνοτουρκικά.

 

LIVE 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου – 7:15 μ.μ.

 

Τα Ίμια δεν ήταν αρκετά, γι’ αυτό χρειάστηκε και η Συμφωνία της Μαδρίτης για να πάρει και θεσμική μορφή η απόπειρα για το «γκριζάρισμα» του Αιγαίου.

Δεκάδες απόρρητα αμερικανικά έγγραφα αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο.

Τότε που η Ελλάδα δεσμεύθηκε να αποφύγει τις «μονομερείς ενέργειες» και το αποτέλεσμα είναι 23 χρόνια μετά να μην έχει ασκήσει το δικαίωμα που προσφέρει το Δίκαιο της Θάλασσας για επέκταση των χωρικών υδάτων της

Μια Συμφωνία που αποδέχθηκε το Casus Belli της Τουρκίας και άφησε το πεδίο ανοικτό για τις τουρκικές διεκδικήσεις, για το “Τουρκολυβικό” Μνημόνιο και τα τετελεσμένα του 2020 στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Αυτή την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου στις 7:15μ.μ., σε ζωντανή μετάδοση (live streaming) από τη σελίδα των Public στο facebook, οι δημοσιογράφοι Μιχάλης ΙγνατίουΝίκος Μελέτης και o διευθυντής της αγγλόφωνης έκδοσης της εφημερίδας “Καθημερινή”, Αθανάσιος Έλλις, σε μια άκρως αποκαλυπτική συζήτηση για τα Ελληνοτουρκικά, τον ρόλο των ΗΠΑ και τη “Συμφωνία που γκρίζαρε το Αιγαίο”.

Να σας ενημερώσουμε ότι στο τέλος της συζήτησης θα έχετε τη δυνατότητα να θέσετε τις δικές σας ερωτήσεις στους δημοσιογράφους.

Για να παρακολουθήσετε live τη συζήτηση μπορείτε να βάλετε reminder στον ακόλουθο σύνδεσμο, ώστε να ειδοποιηθείτε λίγο πριν ξεκινήσουμε:https://go.public.gr/ignatiou-meletis_live

 

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

 

 

0