3η διάλεξη του Κωνσταντίνου Λουκόπουλου, του δημιουργού του καναλιού The Μythologist, στο BOOKBAR by Kaktos.

 

 

 

 

 

 

 

Ο αρχαιολόγος & youtuber Κωνσταντίνος Λουκόπουλος την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, στις 20:00, θα βρίσκεται στο BOOKBAR by Kaktos στο πλαίσιο διαλέξεων με θέμα «Νύχτες μυθικές»! Σε αυτή την τρίτη και τελευταία διάλεξή του, θα μας μιλήσει για τα τέρατα της ελληνικής μυθολογίας. Μετά τη σύντομη ομιλία του, θα ακολουθήσει «Μυθικό κουίζ».

 

Ελάτε με την παρέα σας και ετοιμαστείτε να τεστάρετε τις γνώσεις σας στην ελληνική μυθολογία. Φυσικά, κουίζ χωρίς έπαθλο δεν γίνεται, αλλά αυτό σας το κρατάμε για έκπληξη!

 

Θα προσφέρουμε και το «μυθικό κοκτέιλ/μέδουσα», εμπνευσμένο από τον αδερφό του Κωνσταντίνου, Γιάννη Λουκόπουλο, για να γίνει η βραδιά σας φανταστική και διασκεδαστική.

 

Λόγω μεγάλης ζήτησης, συστήνεται προκράτηση· θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το εισιτήριο περιλαμβάνει ένα ποτό της επιλογής σας.

 

Αγόρασε το εισιτήριό σου εδώ: https://www.kaktos.gr/el/syllogikoeisithrio-17-04-006117.html

 

BOOKBAR by Kaktos: Αιόλου 39 & Βορέου, ιστορικό κέντρο

 

 

Ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος γεννήθηκε το 1994 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Ναύπακτο. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην Κλασική Αρχαιολογία.

Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την πρώιμη αρχαία ελληνική γλυπτική και την ελληνική μυθολογία και θρησκεία, ενώ έχει συμμετάσχει ως ομιλητής σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια.

Από το 2020 είναι ο εμπνευστής και δημιουργός του διαδικτυακού project «The Mythologist» που έχει ως στόχο την επικοινωνία της μυθολογίας και της αρχαιολογίας στο ευρύ κοινό.

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, το κανάλι του στο YouTube, με περισσότερα από 170 βίντεο ελληνικής και παγκόσμιας μυθολογίας και αρχαιολογίας, μετρά πάνω από 125.000 ακόλουθους όλων των ηλικιών.

 

 

0