Την Αφροδίτη Γεροκωνσταντή  (Didi Afroditi ) την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother. 

Για αρχή , γιατί μετά από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού είναι ενεργή στα social media , κάνει modeling και θέλει είναι να κάνει τον κόσμο να περνάει ωραίες στιγμές  χαμογελώντας.

Stand-Up Comedy Show με την Αφροδίτη (Didi) Γεροκωνσταντή | Athens Voice

Είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε σε stand up comedy στην μαγευτική ταράτσα του Omikron 2 στο Γκάζι . Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι σε αυτό το είδος παράστασης και έχω καταλήξει ότι τελικά το λατρεύω. 

Αυτοσαρκαστική , υπέροχη με ατάκες to the point . Νομίζω ότι αυτός είναι ο χαρακτηρισμός που θα της έδινα . Και έχω μια μικρή αδυναμία στους ανθρώπους με αυτοσαρκασμό γιατί τους θεωρώ Genious και out of the box minds .

Μια παράσταση που μέσα σε μια ώρα και κάτι ” μιλήσαμε ” για θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο . Μας προκάλεσε να σκεφτούμε και να προβληματιστούμε με τα μηνύματα που περνούσε μέσα από τις λέξεις της . Η παράσταση είναι δια δραστική και αυτό είναι διαφορετικό και υπέροχο να μπορείς να ” μαθαίνεις ” τους ανθρώπους γύρω σου με τις απαντήσεις τους .

Η βραδιά είχε σκοπό και αφιερωμένη με πολλή αγάπη στην Ιωάννα Παλιοσπύρου όπου τα έσοδα δόθηκαν στις  φίλες της που μας έκαναν παρέα το βράδυ της Δευτέρας . Εκείνη δεν μπορούσε να είναι για προφανείς λόγους . Το θάρρος όμως και η ενέργεια της πλανιόταν σαν πέπλο στο φως της επερχόμενης Πανσελήνου .

Να τη δείτε την παράσταση , να πιείτε το ποτάκι σας και να γνωρίσετε την Αφροδίτη της ζωής και όχι της οθόνης . Και επιτέλους δώστε ευκαιρία και βήμα στους νέους ανθρώπους να τους μάθετε . Τελικά θα σας καταπλήξουν ……

 

Info: Stand-Up Comedy Show. Omikron 2, Τριπτολέμου 34 & Βουτάδων

Γκάζι στις 20:00 μ.μ

 

 

0