Καλή Δάβρη νέα ταλαντούχα, γλυκιά , περιεκτική και απολαυστική είναι κάποιες λέξεις που μου έρχονται στο μυαλό μου για να την περιγράψω. Έρχεται στο The Look.Gr και μας παραχωρεί μια εκ βαθέων συνέντευξη και σας την μεταφέρουμε, γιατί αξίζει! 

 
 
 

1. Θα ήθελα να πιάσουμε λίγο το νήμα της ζωή σου από την αρχή και να μου πεις που γεννήθηκες και που έζησες τα πρώτα σου εφηβικά χρόνια;

Γεννήθηκα στη Χαλκίδα. Είμαι χαρούμενη που γεννήθηκα σ αυτή την πόλη.Μεγάλωσα σε μια γειτονιά ,όπου οι δρόμοι μπροστά απ τα σπίτια μας ,ήταν γεμάτοι από παιδιά.Παίζαμε ατέλειωτες ώρες.Αρχίσαμε να μαθαίνουμε τη ζωή μέσα από τα παιχνίδια. Το σπίτι μου είναι δίπλα στη θάλασσα,το σχολείο μου ήταν πάνω στη θάλασσα οπότε η ευτυχία μου ήταν τεράστια.Έλεγα καθημερινά ευχαριστώ στο σύμπαν. Μέχρι και τώρα μπορώ να σου πω ότι στις έντονες στιγμές της ζωής μου πάω στη θάλασσα. Με ηρεμεί,με ταξιδεύει! Η εφηβεία μου ήταν έντονη,μπορώ να πω.Ήμουν σκληρό παιδί.
 
 
 

2. Πότε μπήκε το μικρόβιο της υποκριτικής μέσα σου; Ήταν κάτι με το οποίο ήθελες να ασχοληθείς από μικρή;

Το μικρόβιο της υποκριτικής ήταν μέσα μου από μικρή ηλικία αλλά ντρεπόμουν να το εκφράσω. Στα 15 μου έμαθα ότι ψάχνουν παιδιά για μία παιδική παράσταση. Πήρα το θάρρος και πήγα. Με επέλεξαν στην οντισιόν και από κείνη την ημέρα άρχισαν όλα. Μπήκε οριστικά στη ζωή μου το θέατρο. Τότε αποφάσισα ότι θα σπουδάσω σε δραματική σχολή.
 
 
 

3. Αν σε γυρίσω πίσω στα εφηβικά σου χρόνια, ποιες θυμάσαι ότι είναι οι επιθυμίες σου γι΄ αυτό το επάγγελμα;

Στα κρυφά σημεία του μυαλού μου όλα φαίνονταν διαφορετικά… Ήμουν και παιδί.
Ήθελα να γίνω πολλή καλή και γνωστή ηθοποιός χαχα… Να παίξω με ηθοποιούς που θαύμαζα. Αυτά σκεφτόμουν.
 
 
 
 

4. Τι θυμάσαι από το πρώτο τηλεοπτικό σου γύρισμα; Μπορείς να μας μεταφέρεις τι ένιωθες εκείνη την ημέρα;

Η πρώτη μου επαφή με τηλεοπτικό γύρισμα ήταν στις Επτά θανάσιμες πεθερές. Θυμάμαι ότι είχα πάει 3 ώρες πριν το όρντινο και περίμενα σ ένα παγκάκι έξω από το χώρο του γυρίσματος. Το άγχος μου ήταν τεράστιο. Ήμουν πολύ καλά διαβασμένη. Πάμε για λήψη και τα είπα μια και έξω. Δεν τους ταλαιπώρησα και ο σκηνοθέτης θυμάμαι μου έδωσε συγχαρητήρια και με χειροκρότησαν τα παιδιά του συνεργείου και οι ηθοποιοί που έπαιζα μαζί τους γιατί τους άρεσα…χαχα…ήταν μία πολύ ωραία αρχή. Ήταν ένα μείγμα ανακατεμένο από άγχος και χαρά.
 
 
 

5. Ας αλλάξουμε κλίμα. Πες μας δύο λόγια για την τηλεοπτική σειρά «Έλα στην θέση μου», κάνει χρόνια επιτυχία μια σειρά που έχει αγαπήσει πολύ ο κόσμος.Πόσο έχεις ταυτιστεί με τον ρόλο της Βάνας;

Έλα στη θέση μου!!! τι να πώ; μάλλον τι να πρωτοπώ;
 
Ας ξεκινήσω από τον Γιώργο Κρητικό ο σεναριογράφος μας. Σ αυτόν το οφείλω όλο αυτό! Σ αυτόν και τον Γιάννη Βασιλειάδη τον σκηνοθέτη μας. Είμαι πολύ τυχερή που είμαι σ’αυτήν τη σειρά. Με συγκινεί το γεγονός οτι πίστεψαν άνθρωποι σε μένα και με βοήθησαν. Πέρα από τους ανθρώπους που ανέφερα υπάρχουν κι άλλοι πολλοί συνάδελφοι και μή,που ήταν και είναι δίπλα μου.
Η Βάνα μου,είναι ένα κορίτσι που αγαπώ.Θα την ήθελα για φίλη μου. Πιστεύω ότι έχω κάποια κοινά με τη Βάνα. Πάνω απ’όλα την τρέλα,την αισιοδοξία και την δύναμη της. 
 
 
 
 

6. Πιστεύεις πως δίνονται ευκαιρίες στους νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν το ταλέντο τους ή πως υπάρχει μια μόνιμη τάση ανακύκλωσης προσώπων και χαρακτήρων;

Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια δίνονται ευκαιρίες σε νέους ν ‘αναδείξουν το ταλέντο τους και είναι υπέροχο.
 
 
 

7. Πώς βιώνεις όλη αυτή την κατάσταση λόγο covid ;

Εγώ την περίοδο του covid δουλεύω οπότε δεν την καταλαβαίνω εκατό τις εκατό.Όμως μπορώ να πώ ότι είναι μια εποχή που στη ζωής μας έχουν έρθει τα πάνω κάτω. Η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει.Οι σχέσεις μας με τους ανθρώπους μας έχουν αλλάξει. Δεν ξέρω. Έχω αρχίσει να κουράζομαι με όλο αυτό. Ελπίζω να τελειώσουμε σύντομα.
 
 
 
 
 

8. Τις τελευταίες μέρες ζούμε κλιμακούμενες καταγγελίες γυναικών και αντρών για κακοποιήσεις .Θα ήθελα την τοποθέτηση σου και ποια είναι η αναγκαιότητα τις κοινωνίας;

Ήρθε ο καιρός για ξεκαθάρισμα.Για ξεσκαρτάρισμα. Χαίρομαι που πια έχουμε φωνή και αυτή η φωνή ακούγεται επιτέλους!
Νομίζω πως ήρθε η εποχή που κάποιοι  κατέβηκαν από τον θρόνο τους απότομα. Ήταν μια γερή πτώση για κάποιους.
Όμως δεν μπορώ να πώ ότι μ αρέσει όλη αυτή η ανθρωποφαγία. Νομίζω πως η δικαιοσύνη έχει τον λόγο.
Μακάρι τα μέσα να είχαν δείξει τόσο ενδιαφέρον για τους καλλιτέχνες που έμειναν χωρίς δουλειά, όταν έκλεισαν τα θέατρα π.χ…..
 
 
 
 

Σε ευχαριστούμε πολύ για την ενδιαφέρουσα κουβέντα που είχαμε και σου ευχόμαστε να έχεις μία όμορφη και ανοδική πορεία.

Εγώ σας ευχαριστώ πολύ!!!
Όλα τα όμορφα να μας έρθουν!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
0