Το «Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ» του John Osborne από το μυθιστόρημα του Oscar Wilde, στο Παλιό Πανεπιστήμιο από τους Θεατρίνων Θεατές από σήμερα, για τρεις παραστάσεις.

 

 

Μετά την χειμερινή πετυχημένη σεζόν & το μικρό θρίαμβο του Κολωνού, συνεχίζουμε τις καλοκαιρινές μας παραστάσεις με 3 μέρες τον Ιούλη σ’ ένα από τα ωραιότερα υπαίθρια ελληνικά θέατρα. Το θέατρο του Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (* Παλιό Πανεπιστήμιο) στην οδό Θόλου, στους Αέρηδες στην Πλάκα.

Χαρακτηρίστηκε μια από τις πιο καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς και συνέλεξε εξαιρετικές κριτικές. Επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ. εντάχθηκε στις εκδηλώσεις του ΟΠΑΝΔΑ & παίχτηκε όλο το χειμώνα sold out στο Studio Kυψέλης.

Η περίφημη εκδοχή του Osborne μετά το Εθνικό θέατρο της Αγγλίας και άλλα μεγάλα θέατρα παγκόσμια ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την ομάδα Θεατρίνων Θεατές & θα μας εντυπωσιάσει και το καλοκαίρι.

Το υπέροχο κλασσικό αριστούργημα μιλά για ένα γοητευτικό νέο που αναστατώνει με την ομορφιά του το Λονδίνο, ποζάρει για ένα πορτρέτο και εύχεται να παρέμενε νέος όπως αυτό σε όλη του τη ζωή με οποιοδήποτε τίμημα. Ένα μεταφυσικό αριστούργημα για την νιότη που χάνεται & τη ζωή που μας προσφέρεται. Εμείς την ορίζουμε ή η μοίρα;

 

 

Σκηνοθέτης: Γιώργος Λιβανός

Μετάφραση: Θωμάς Βούλγαρης

Δραματουργική επεξεργασία: Χαρά Μπακονικόλα

Σκηνογραφία: Δέσποινα Βολίδη

Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη

Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός

Μουσική: Μίμη Πλέσσα

Χορογραφία: Ειρήνη Τσότρα

Θεατρολόγος: Χαρά Μπακονικόλα

Σύμβουλος: Γιάννης Σολδάτος

Σύμβουλος κειμένου: Ροζίτα Σώκου

Δημόσιες σχέσεις: Νταίζη Λεμπέση – Ζωή Τριανταφυλλίδη

Μanager διαφημίσεων: Χρύσα Πολυζώη -Δημήτρης Βασιλειάδης

Photos: Zώης Τριανταφύλλου – Σφακιανάκης & Κώστας Βολιώτης

Photos καλοκαιριού: Βασίλης Θεοδώρου

Teaser: Αντώνης Μανδρανής

Κινηματογράφηση: Χρήστος Λουκάκης

Ερμηνεύουν: Καίτη Ιμπροχώρη ως Λαίδη Άγκαθα, Γιώργος Λιβανός, Γιάννης Τσιώμου, Μάνος Χατζηγεωργίου, Αγάπη Μανουρά, Μαρία Δρακοπούλου, Σωτήρης Αντωνίου, Νίκος Χαλατζίδης

& στον ρόλο του Ντόριαν Γκρέυ ο Στάθης Παναγιωτίδης.

 

21- 22- 23 ΙΟΥΛΙΟΥ στο ΠΑΛΗΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΛΑΚΑΣ 21.00 μ.μ. ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟ 17 ΕΥΡΩ!

Πληροφορίες- κρατήσεις: 210 8819571

 

 

0