Ο μήνας αρχίζει με πολύ ευνοϊκές όψεις . Το τρίγωνο Ηλίου – Δία στις 5 του μηνός φέρνει τύχη και πρόοδο σε όλους του τομείς ακόμα και στα οικονομικά.

 

Συγχρόνως βέβαια έχουμε και την αντίθεση Ερμή – Άρη οπότε καλύτερα να μην μιλάμε υπερβολικά και να μην βιαζόμαστε. Στην συνέχεια 10 Ιουλίου έχουμε την Αφροδίτη να μπαίνει στην Παρθένο και αυτό μας κάνει πιο πρακτικούς, μπορεί να ασχοληθούμε με τον καλλωπισμό και την τακτοποίηση του σπιτιού ή του εξοχικού. Στις 11 πάλι επιτέλους ο Δίας παίρνει ξανά ορθή πορεία και πολλά σχέδια που καθυστερούσαν ξεκινούν πάλι την εξέλιξη τους. Στις 13 έχουμε μια νέα Σελήνη στον Καρκίνο μαζί με έκλειψη Ηλίου και αντίθεση με τον Πλούτωνα, αν και νέα Σελήνη λοιπόν δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι γιατί σίγουρα θα προκύψουν θέματα στα οικογενειακά και στα συναισθηματικά πεδία.

Γύρω στις 22 έχουμε το εξάγωνο Αφροδίτη – Δία που δίνει μια εύνοια και διαίσθηση στα αισθηματικά και ο Ήλιος μπαίνει στον λαμπερό Λέοντα ανεβάζοντας μας την διάθεση. Το τέλος του μήνα είναι πιο δύσκολο με Ερμή να γίνετε ανάδρομος από τις 26 Ιουλίου και θα μείνει έτσι μέχρι τις 19 Αυγούστου θέση που θα προκαλέσει παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, για αυτό κανονίστε τις διακοπές σας οπωσδήποτε πριν από τις 26. Τέλος η έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο στις 27 παρέα με τον Άρη και τον Ουρανό θα φέρει απρόσμενες βίαιες εκρήξεις κάθε είδους, για αυτό ας απολαύσουμε την αρχή του μήνα ώστε να αντέξουμε το ζόρικο τέλος του.

 

Ας δούμε όμως και την Σελήνη μέσα στον Ιούλιο

 

 

Νέα Σελήνη, στις 13 Ιουλίου στον Καρκίνο

 

Αυτή η νέα Σελήνη συνδυάζεται με την μερική έκλειψη Ηλίου που θα γίνει και αυτή στον Καρκίνο με απέναντι τον Πλούτωνα. Ο Πλούτωνας πλανήτης της κρίσης και την μεταμόρφωσης θα φέρει εντάσεις και αντιπαραθέσεις και η έκλειψη θα τονίσει αυτές τις καταστάσεις. Οπότε παρ’ ότι είναι νέα Σελήνη είναι ακατάλληλη για νέα ξεκινήματα.

 

Πανσέληνος, στις 27 Ιουλίου στον Υδροχόο

 

Μια πανσέληνος πάρα πολύ δύσκολη δυστυχώς γιατί συμπίπτει με την έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο, ο Άρης και ο Ουρανός θα σιγοντάρουν την κατάσταση.. Ειδικά αν ανήκετε στον σταθερό σταυρό προφυλαχθείτε καλά. Θα υπάρξουν πολλά ατυχήματα και απρόσμενες εντάσεις που μπορεί να φτάσουν μέχρι την βία και την σύγκρουση.

 

Κριός

Οι πρώτες μέρες θα είναι μια χαρά, οπότε αν είναι να πάτε διακοπές τον Ιούλιο προτιμήστε τις πρώτες μέρες. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα σας χαρίζει γοητεία, αισθησιασμό και λάμψη παράλληλα με τον Ερμή που είναι και αυτός εκεί σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς και τολμηρούς και δεν διστάζετε να φλερτάρεται και να κάνετε νέες γνωριμίες. Στις 13 με την έκλειψη μπορεί να θελήσετε να κάνετε μια αλλαγή στο σπίτι σας ή στην σχέση σας. Ο Άρης δυστυχώς θα είναι ανάδρομος όλο τον μήνα φέρνοντας καθυστερήσεις σε κάποιες πρωτοβουλίες που είχατε πάρει και ίσως τώρα ακόμα και να μετανιώνετε για αυτές αλλά και σας κάνει να αδειάζεται ενεργειακά και ψυχολογικά καθότι είναι ο κυβερνήτης σας. Στις 26 ξεκινά και ο Ερμής την ανάδρομη πορεία του οπότε αφήστε σχέδια για διακοπές και ότι άλλο για αργότερα γιατί αλλιώς θα χρειαστεί να τα αναβάλλετε ή να τα ακυρώσετε. Η έκλειψη Σελήνης μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με φίλους ή μπορεί να σας κάνει να φανείτε αναξιόπιστοι. Θέματα υγείας και επαγγελματικά είναι σε καλύτερη κατάσταση.

 

Ταύρος

Τα προσωπικά θέματα καλυτερεύουν αυτόν τον μήνα, επιτέλους έρχεται και ο Δίας ξανά σε ορθή πορεία απέναντι σας από τις 11. Τα επαγγελματικά σας φαίνονται λίγο βουνό και ο Άρης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας σας κάνει να νιώθετε ότι χάνετε ενέργεια, υπάρχει γκρίνια και δεν αντέχετε άλλες υποχρεώσεις. Ευτυχώς τα ερωτικά είναι καλύτερα από τις 10 που θα μπει η Αφροδίτη στην Παρθένο και σας βοηθάει να βάλετε σε μια τάξη τα αισθηματικά σας και να κάνετε ξεκαθαρίσματα. Η έκλειψη στις 13 σας κάνει να σκέφτεστε το σπίτι και την οικογένεια και κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε, επειδή όμως ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Λέοντα από τις 26 μη περιμένετε να  προχωρήσουν και πολύ γρήγορα. Στις 27 με την έκλειψη μπορεί να ανακαλύψετε ότι σας έχουν μπλέξει σε καταστάσεις που δεν είχατε ιδέα. Στο τέλος του μήνα παρά τα προβλήματα θα έχετε πολύ ερωτική διάθεση και οι σχέσεις σας θα εξομαλυνθούν.

 

Δίδυμοι

Ερωτικός και επικοινωνιακός για εσάς Δίδυμοι ο Ιούλιος στις αρχές του αλλά εκρηκτικός στο τέλος του. Ο Άρης που θα κινείται όλο τον μήνα ανάδρομα στον Υδροχόο σας κόβει λίγο την διάθεση και μπορεί να γίνετε πολύ εγωκεντρικοί. Η Αφροδίτη που θα περάσει στην Παρθένο στις 10 του μήνα σας δίνει μια καλή ευκαιρία να κάνετε ένα καλοκαιρινό ξεκαθάρισμα στο σπίτι σας, ότι δεν χρειάζεται πια, δεν είναι χρήσιμο, πετάξτε το ή χαρίστε το. Οργανώστε καλύτερα τον χώρο σας, ίσως και να χρειαστεί να φιλοξενήσετε κάποιον. Στις 13 η έκλειψη θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά, μπορείτε να κάνετε μια επένδυση που θα βγείτε κερδισμένοι. Ο Ερμής ο κυβερνήτης σας είναι στον Λέοντα μέχρι τις 16 που θα γίνει ανάδρομος, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις αλλά θα έχετε και χρόνο να σκεφτείτε τι δεν κάνατε καλά. Η έκλειψη Σελήνης στις 27 θα είναι πολύ δύσκολη και για εσάς. Καλύτερα να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις, να υπογράψετε συμβόλαια και άλλα σημαντικά αυτές τις τελευταίες μέρες του μήνα γιατί παραμονεύουν ανατροπές και ρήξεις. Προσοχή και στην υγεία με τόση νευρική κόπωση.

 

Καρκίνος

Παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν αρχίζετε και βλέπετε φως στο τούνελ. Ειδικά στα ερωτικά θέματα αρχίζουν να φτιάχνουν αρκετά τα πράγματα. Ο Δίας από τον Σκορπιό γίνετε ξανά ορθόδρομος από τις 10 και αυτό σας κάνει πιο αισιόδοξους και να δείχνετε περισσότερη εμπιστοσύνη στους άλλους. Έχετε πολλά αξιόλογα σχέδια και καλές ιδέες, εκμεταλλευτείτε τις 5 και 22 του μήνα να τα εφαρμόσετε. Γύρω στις 9 μόνο μη γίνετε υπερβολικοί. Μέχρι τις 22 πολλοί έχετε και τα γενέθλια σας και αυτό από μόνο του σας φτιάχνει την διάθεση και έρχεστε κοντά με αγαπημένους ανθρώπους. Στις 13 η δυνατή έκλειψη που γίνετε στο ζώδιο σας σας υποχρεώνει να ξεκαθαρίσετε τα θέλω σας και να αλλάξετε σελίδα στην ζωή σας. Τα οικονομικά γίνονται δυστυχώς όλο και δυσκολότερα ειδικά όσο τελειώνει ο μήνας και με την άλλη έκλειψη στις 27 προσέξτε μη κάνετε αψυχολόγητες σπατάλες.

 

Λέων

Λαμπερά μου λιοντάρια το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα λάμψετε ακόμα περισσότερο! Με την Αφροδίτη αγκαζέ θα έχετε έντονη ερωτική διάθεση και γοητεία αλλά και ο Ερμής παρέα στο ζώδιο σας μέχρι τις 26 που θα είναι σε ορθή πορεία σας κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακούς και πειστικούς στο περιβάλλον σας, και να θέλετε δεν θα μπορείτε να μην ξεχωρίσετε! Απέναντι σας είναι ο Άρης ανάδρομος και σκέφτεστε μια παλιά σχέση ίσως αλλά σύντομα θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι καλή ιδέα. Στις 13 η έκλειψη Ηλίου σας βγάζει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και απωθημένα που σας κάνουν να νιώθετε αμήχανα. Από τις 22 περνάει ο Ήλιος στο ζώδιο σας και ξεκινούν τα γενέθλια σας, σίγουρα οι του πρώτου δεκαημέρου θα κάνετε ασυνήθιστα και με απρόσμενο τρόπο γενέθλια με τον Ουρανό να είναι απέναντι σας. Στις 27 η έκλειψη Σελήνης απέναντι σας θα σας υποχρεώσει να κοιτάξετε τον εαυτό σας στο καθρέπτη να τον συγχωρήσετε για τα λάθη του και να τον αγαπήσετε όσο μπορείτε για να μπορέσετε να πάτε παρακάτω και να αντιμετωπίζετε πλέον τις καταστάσεις και τους ανθρώπους με καλύτερο τρόπο.

 

Παρθένος

Αυτόν το μήνα θα νιώθετε αρκετά όμορφα έχοντας στο πλευρό σας και ανθρώπους που σας αγαπούν και σας το δείχνουν. Ο Δίας που μπαίνει σε ορθή πορεία από τις 10 διευκολύνει πολύ την καθημερινότητα σας και την επικοινωνία σας. Μπορεί στην αρχή του μήνα να είσαστε λίγο κλεισμένοι στον εαυτό σας αλλά μαζί και με την Αφροδίτη που μπαίνει στο ζώδιο σας από τις 10 θα έρθετε πολύ κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και δεν αποκλείεται να γνωρίσετε και έναν νέο καλοκαιρινό έρωτα. Θα γίνετε γοητευτικοί και ερωτικοί και δεν θα διστάζετε να δείχνετε να αισθήματα σας στους λιγοστούς ανθρώπους που εμπιστεύεστε. Ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι περίεργος θα έλεγα, από την μια σας επικεντρώνει σε θέματα εργασίας και υγείας αλλά από την άλλη σας τα καθυστερεί ή τα αναβάλλει ειδικά προς το τέλος του μήνα. Γύρω στις 24 μπορεί να νιώσετε απογοητευμένοι από το σύντροφο σας ή μια νέα γνωριμία. Τέλος του μήνα προσέξετε την όρεξη σας γιατί μπορεί να κάνετε διατροφικές ατασθαλίες.

 

Ζυγός

Ο Ιούλιος έχει δυο εκλείψεις που πιάνουν όλο τον ζωδιακό έτσι και εσάς. Στα μέσα σου μήνα μπορεί να νιώσετε πολύ πιεσμένοι και στην δουλειά και στο σπίτι για αυτό θα έχετε εκνευρισμό. Παρ’ όλα αυτά στα μέσα του μήνα μπορεί να περάσετε όμορφα με φίλους ή σε συλλογικές δραστηριότητες που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε λίγο. Ο Άρης που είναι ανάδρομος όλο τον μήνα στον Υδροχόο βάζει φρένο σε πολλά σχέδια σας και επαγγελματικά και συναισθηματικά και νιώθετε την ενέργεια σας να εξαντλείτε. Η έκλειψη Ηλίου στις 13 μαζί με τον Πλούτωνα σας χαλάει την διάθεση σας και γίνεστε απαισιόδοξοι. Στις 22 μπορεί να νιώσετε καλύτερα αλλά ο Ερμής που γίνετε ανάδρομος από τις 26 φέρνει παρεξηγήσεις και τάσεις ασυνεννοησίας. Στις 27 η έκλειψη Σελήνης σας δίνει την χαριστική βολή κάνοντας σας διεκδικητικούς και απαιτητικούς με εκρηκτικό τρόπο. Προσπαθήστε να μην εμπλέξετε τα οικονομικά σας με τα προσωπικά σας.

 

Σκορπιός

Τα πράγματα δείχνουν να καλυτερεύουν πολύ για εσάς! Από τις 10 και μετά ειδικά πολλά σχέδια που είχαν μπει στον πάγο τώρα ξεκινούν την υλοποίηση τους. Χωρίς να κάνετε πολύ κόπο και με την τύχη με το μέρος σας πολλά πράγματα μπαίνουν στην θέση τους και εσείς χαμογελάτε ξανά. Οι Σκορπιοί του Οκτωβρίου είσαστε σε περίεργη φάση λόγω του Άρη που κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο και σας αναγκάζει σε υπαναχωρήσεις ειδικά στα οικογενειακά, αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια αγοραπωλησία ακινήτου, ανακαίνιση, μετακόμιση ξανασκεφτείτε το, καλύτερα αυτές τις δουλειές να τις αφήσετε για τέλος φθινοπώρου που θα έχετε περισσότερη ενέργεια. Από τις 10 του μηνός επίσης η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας φέρει κοντά σε φίλους και η έκλειψη Ηλίου στις 13 σας κάνει πιο τρυφερούς με αγαπημένα πρόσωπα με τα οποία ίσως πάτε ένα ρομαντικό ταξίδι. Προς το τέλος του μήνα χλωμαίνει το τοπίο με πλήρη ασυνεννοησία στα επαγγελματικά από τις 26 και ένταση στο σπίτι που μπορεί να οδηγήσει σε ατυχήματα στο σπίτι από τις 27.

 

Τοξότης

Είσαστε άνθρωποι που αγαπάτε την περιπέτεια και το καλοκαίρι οργανώνετε περιπέτειες και εξορμήσεις που σας ανανεώνουν, τα μέσα του καλοκαιριού όμως είναι λίγο δύσκολα. Τις πρώτες δέκα μέρες του μήνα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, μπορεί να κάνετε και υπερβολικά έξοδα ή να γίνετε υπέρ του δέοντος γενναιόδωροι, πράγμα που δεν πρέπει να συμβεί. Μπορεί να κάνετε μακρινά ταξίδια ή να συναντήσετε πρόσωπα που ήρθαν από μακριά. Στα ερωτικά σας θα είσαστε ανεβασμένοι μέχρι τις 10 και ίσως προκύψει ένα ειδύλλιο με έναν ανώτερο σας στην εργασία σας που θα πρέπει να παραμείνει κρυφό. Ο ανάδρομος Άρης όλο τον μήνα και ο ανάδρομος Ερμής στο τέλος του μήνα φέρνουν πολλές καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Αν είναι να ταξιδέψετε ελέγχετε και την τελευταία λεπτομέρεια για να μην βρεθείτε εξ απροόπτου. Ωστόσο εσείς παραμένετε αισιόδοξοι όπως είσαστε και εκ φύσεως άλλωστε και κάνετε μέσα σας πολλά ξεκαθαρίσματα που έχουν σχέση με το παρελθόν.

 

Αιγόκερως

Ο μήνας σας χαρίζει πολλές όμορφες στιγμές Αιγόκεροι μου παρ’ ότι οι εκλείψεις θα φέρουν πολλές ανατροπές, ειδικά προς το τέλος του μήνα. Τα καλά νέα είναι από τον Δία που ερχόμενος σε ορθή πορεία από τις 10 σας φέρνει κοντά σε φίλους και όμορφες συλλογικές συνευρέσεις και κατορθώματα ενώ παράλληλα θα φροντίσετε να έρθετε κοντά και με τον σύντροφο σας. Η έκλειψη στις 13 απέναντι σας μαζί με τον Πλούτωνα θα σας ξυπνήσει καταπιεσμένα συναισθήματα και ανταγωνισμό αλλά ευτυχώς η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σας ηρεμήσει και θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε την καθημερινότητα και την σχέση σας με λογική και σύνεση. Ο Κρόνος κυβερνήτης σας είναι σε εσάς και αναγκαστικά βάζετε τάξη σε πολλά πράγματα στην ζωή σας ενώ ο ανάδρομος Άρης εμποδίζει τα οικονομικά σας και τις οικονομικές απολαβές, καλύτερα να μην κάνετε σημαντικές αγορές αυτή την περίοδο. Από τις 26 ο Ερμής γίνετε ανάδρομος στον Λέοντα και κάνει και αυτός ζημιά στα οικονομικά σας ενώ η έκλειψη Σελήνης στις 27 σας φέρνει κόντρα με τα οικογενειακά σας πρόσωπα για οικονομικά θέματα.

 

Υδροχόος

Βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδια΄φεροντος και αυτόν τον μήνα αλλά παρ’ ότι θέλετε να κάνετε αρκετά πράγματα έχετε κουραστεί από τον έντονο Ιούνιο και έχετε και έναν Άρη ανάδρομο που σας ρίχνει συνεχώς τις μπαταρίες και υπολείπεστε ενέργειας, πράγμα που σας κάνει διστακτικούς που δεν είστε συνήθως. Κυρίως οι Υδροχόοι του Ιανουαρίου κάνετε μεγάλη προσπάθεια και κόπο για να μπορέσετε να ανταπελξέθετε στις υποχρεώσεις σας. Μην ξεχνάμε ότι έχετε επάνω σας και την έκλειψη Σελήνης στις 27 που μπορεί να σας οδηγήσει σε μια ανεξέλεγκτη έκρηξη. Στο τέλος του μήνα τα πράγματα θα έχουν πάρει τέτοια τροπή που θα σας φαίνονται ασυνήθιστα και πρωτόγνωρα. Ως προς τα αισθηματικά σας εκμεταλλευτείτε το πρώτο δεκαήμερο να έρθετε κοντά στο σύντροφο και γίνετε πιο επικοινωνιακοί μέχρι τις 20 γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα, μέχρι τότε καλύτερα να έχετε προλάβει υπογραφές, συμβόλαια, σημαντικές αποφάσεις. Από τις 26 που ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος θα κυριαρχήσει ασάφεια και ασυνεννοησία. Όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 5 Φλεβάρη επωφεληθείτε από τον Δία που έρχεται ξανά σε ορθή πορεία και χωρίς να γίνεστε υπερβολικοί ή υπεραισιόδοξοι ανοίξτε τα επαγγελματικά σας φτερά.

 

Ιχθύες

Μπορεί να είναι καλοκαίρι αλλά εσείς ζείτε σε μια άνοιξη αγαπητά ψαράκια. Πολλά καλυτερεύουν λόγω του Δία που έρχεται ξανά σε ορθή πορεία από τις 10 του μήνα και εσείς γεμίζετε με αισιοδοξία, τύχη, εύνοια στα ερωτικά και πολύ καλή διάθεση παρ’ όλα τα τυχόν προβλήματα. Ο Ήλιος στον Καρκίνο σας κάνει πολύ τρυφερούς και η έκλειψη στις 13 σας κάνει δημοφιλείς και ανοίγει τον δρόμο για έναν νέο καρμικό έρωτα. Οι φίλοι θα είναι και αυτοί στο πλευρό σας και από τις 10 με την Αφροδίτη απέναντι σας αν είστε δεσμευμένοι θα ασχοληθείτε δημιουργικά με τον σύντροφο σας, αρκεί να μην τον επικρίνετε αυστηρά. Θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι έμπνευση με καλές όψεις από τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα προσέξτε όμως μην εμπλέξετε σε κάποιο παρασκήνιο και αποφύγετε κάθε τι κρυφό. Κάποιοι κρυφοί ανταγωνιστές μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Από τις 26 ο Ερμής θα είναι ανάδρομος οπότε θέματα εργασίας και υγείας θα καθυστερούν οπότε αφήστε τα να κυλήσουν όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή από μόνα τους.

 

 

0