Με ένα εντυπωσιακό medley δύο αγαπημένων λαϊκών τραγουδιών, η Γιώτα Βοζίκη επιβεβαιώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο, γιατί θεωρείται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα νέα πρόσωπα του σύγχρονου λαϊκού πενταγράμμου.

 

Διαθέτοντας μια αυθεντική λαϊκή χροιά, εντυπωσιακά φωνητικά γυρίσματα και εκρηκτική σκηνική παρουσία που καθηλώνει από το πρώτο άκουσμα, η Γιώτα Βοζίκη πραγματοποιεί μια δυναμική είσοδο στην ελληνική μουσική σκηνή, δείχνοντας ξεκάθαρα πως ήρθε για να μείνει.

 

Το medley περιλαμβάνει τα τραγούδια «Λέω», σε μουσική και στίχους του Νίκου Ρωμανού, και «Άβυσσος», σε μουσική του Στέφανου Κυπριώτη και στίχους του Νίκου Βαξαβανέλη. Μέσα από αυτές τις δύο ξεχωριστές δημιουργίες, η ερμηνεύτρια αναδεικνύει το εύρος και τη δύναμη της φωνής της, χαρίζοντας μια μοναδική μουσική εμπειρία.

 

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Αγιονέρι στη Λεμεσό της Κύπρου, όπου η Γιώτα Βοζίκη εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία κάθε Παρασκευή και Σάββατο, κερδίζοντας το κοινό με την ενέργεια και το πάθος της. Παράλληλα, τις Τρίτες εμφανίζεται στο «Απλά Τρούμπα» στον Πειραιά, όπου και εκεί ξεχωρίζει, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

 

Με επερχόμενα τραγούδια-έκπληξη στα σκαριά, η Γιώτα Βοζίκη αποτελεί ένα όνομα που αξίζει να παρακολουθήσουμε στενά, καθώς όλα δείχνουν πως θα μας απασχολήσει έντονα στο άμεσο μέλλον.