Με τον σαρωτικό αέρα του καλοκαιριού επέστρεψε ο Πάνος Κιάμος στο Posidonio! Την εντυπωσιακή πρεμιέρα διαδέχθηκαν νύχτες-φωτιά στο κατάμεστο Pοsidonio με τον Πάνο Κιάμο να μετατρέπει την κάθε βραδιά σε ένα ανεπανάληπτο Party!

 

 

Μαζί με τον Πάνο Κιάμο  στο Posidonio, ο Νικηφόρος και η Μαλού. Συμμετέχουν και οι Deevibes!

 

 

insert your content to be over the parallax image

 

Σε  δυναμικό και ένθερμο κλίμα  στο κατάμεστο Posidonio υποδέχθηκαν τον Πάνο Κιάμο , οι παρευρισκόμενοι, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα τραγουδώντας παρέα του, το απόλυτο hit «θέλω να σε ξαναδώ» τα άλλα νέα τραγούδια του: «αλλού εσύ», «χαρταετός», «τάσεις φυγής» και τις μεγάλες παλαιότερες επιτυχίες του. Θαυμαστές του Πάνου Κιάμου εμπνευσμένοι από το τίτλο του τραγουδιού «τάσεις φυγής», έστειλαν στον Πάνο Κιάμο το μήνυμά τους ξεδιπλώνοντας ένα πανό, που έγραφε:

« Δεν έχουμε από σένα τάσεις φυγής». Και κυριολεκτούσαν καθώς τόσο εκείνοι όσο και οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι δεν έφυγαν πριν το τέλος του προγράμματος.

Ενθουσιώδεις ήταν και οι βραδιές, που ακολούθησαν την πρεμιέρα με τον Πάνο Κιάμο στα καλύτερά του ο οποίος χαρίζει μοναδικές στιγμές κεφιού όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Την δική τους σφραγίδα βάζουν στο πρόγραμμα ο Νικηφόρος και η Μαλού.

Δυναμική  είναι η παρουσία του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή της νεότερης γενιάς του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος με τις επιτυχίες του ( «σαν τα μάτια σου», «άσπρο πάτο», «ο άντρας που ξέρεις»…) και την καινούρια «σαν αλήτης» κρατά το κέφι στα ύψη.

Η Μαλού δίνει το δικό της στίγμα με την σπουδαία φωνή της  σε καθηλωτικές ερμηνείες και σε δικές της επιτυχίες ( «τους είπες πως», «ώρα να γυρίσεις», «ποιά ζωή»). Το αγαπημένο συγκρότημα της νεολαίας, οι Deevibes δίνουν άλλον αέρα ενώ το τραγούδι τους «στο σώμα ραντεβού» έχει κατακτήσει τις καρδιές του κόσμου.

 

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο οι νύχτες στο Posidonio είναι μοναδικές!

 

 

POSIDONIO Music Hall

 

Λ.Ποσειδώνος 18, Ελληνικό

Τηλ. 210 8941033, 210 8941035

https://www.facebook.com/PosidonioMusicHall

 

 

 

0