Από τους δημιουργούς της ταινίας “Άθικτοι”, Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό, έρχεται η γαλλική κωμωδία που έχει τίτλο “Έτσι είναι η ζωή”.

O Μαξ ασχολείται με την τροφοδοσία εδώ και 30 χρόνια. Έχει οργανώσει εκατοντάδες πάρτι στη ζωή του. Σήμερα, έχει αναλάβει έναν πανέμορφο γάμο, ακόμη έναν, σε ένα αρχοντικό του 17ου αιώνα, μεταξύ του Πιέρ και της Ελένα. Ως συνήθως, ο Μαξ έχει συντονίσει τα πάντα: έχει προσλάβει μία στρατιά σερβιτόρων και σεφ, έχει προτείνει φωτογράφο στο ζευγάρι, έχει κλείσει την ορχήστρα, έχει κανονίσει τον ανθοστολισμό. Με λίγα λόγια, υπάρχουν όλα τα συστατικά για να είναι επιτυχημένο το μυστήριο… Σύντομα, όμως, οι ισορροπίες θα διαταραχθούν, και κάθε στιγμή ευτυχίας, θα μετατραπεί σε χαοτική καταστροφή.

Οι Ολιβιέ Νακάς και Ερίκ Τολεντανό σκηνοθετούν το “Έτσι είναι η ζωή”, ενώ παράλληλα γράφουν και το σενάριο για την ταινία. Επίσης οι ίδιοι σκηνοθέτησαν και έγραψαν το σενάριο των ταινιών “Those Happy Days” το 2006 και “Άθικτοι”(The Intouchables) το 2012.

Ο original τίτλος της ταινίας είναι “Le Sens de la Fete”.

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 5 Ιουλίου.

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό

 

Σενάριο: Ολιβιέ Νακάς, Ερίκ Τολεντανό

 

Ηθοποιοί: Ζαν-Πιέρ Μπακρί, Ζιλ Λελούς, Ζαν-Πολ Ρουβ, Βενσάν Μακέν, Αλμπάν Ιβάνοβ, Σουζάν Κλεμάν, Ελέν Βινσέντ, Γκαμπριέλ Νακάς

 

Παραγωγή: Νίκολας Ντουβάλ Αντασόβσκι, Λορέν Ζεϊτούν, Γιαν Ζενού

 

Είδος: Κωμωδία

 

Διανομή: Odeon

 

0