Το “Overboard”(Ζευγάρι με το Ζόρι) είναι μια ρομαντική κωμωδία ριμέικ της ομώνυμης ταινίας που είχε κυκλοφορήσει το 1987.

Στην αξέχαστη ρομαντική κομεντί «Γυναίκα στη Θάλασσα», με την Γκόλντι Χόουν και τον Κερτ Ράσελ, μία κακομαθημένη πλούσια έπεφτε στη θάλασσα από το γιοτ της, πάθαινε αμνησία και έπεφτε στα «δίχτυα» ενός αγροίκου μαραγκού, που δεν είχε πληρώσει για τις υπηρεσίες του, ο οποίος, για να την εκδικηθεί, την έπειθε ότι ήταν η σύζυγός του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του. Σ’ αυτό το σύγχρονο ριμέικ της, οι ρόλοι έχουν αντιστραφεί. Ο Εουχένιο Ντερμπέζ είναι ένας κακομαθημένος πλεϊμπόι, γόνος μιας εκ των πλουσιότερων οικογενειών του Μεξικού, που πέφτει στη θάλασσα από το γιοτ του και παθαίνει αμνησία. Η Άννα Φάρις, μια ανύπαντρη εργαζόμενη μητέρα στην οποία ο δύστροπος και αλαζόνας γόης χρωστά χρήματα, τον βρίσκει τυχαία και τον περιμαζεύει, μόνο για να τον πείσει ότι είναι ο άνδρας της και πατέρας των παιδιών της!

Την ταινία σκηνοθετεί ο Ρομπ Γκρίνμπεργκ, ενώ το σενάριο γράφει ο ίδιος μαζί με τον Μπομπ Φίσερ και την Λέσλι Ντίξον. Πρωταγωνιστούν ο Εουχένιο Ντερμπέζ και η Άννα Φάρις, ενώ στο καστ συμμετέχει και η Εύα Λονγκόρια, γνωστή από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην αμερικανική σειρά “Νοικοκυρές σε Απόγνωση”.

Η ταινία αρχικά επρόκειτο να κυκλοφορήσει στις 12 Απριλίου, αλλά άλλαξε ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες , ώστε να αποφευχθεί ο ανταγωνισμός με την ταινία “Avengers: Infinity War”, που είχε ήδη προγραμματιστεί για τις 25 Απριλίου.

Το “Ζευγάρι με το Ζόρι” κυκλοφόρησε στις 3 Μαϊου σε διανομή της Odeon.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Γκρίνμπεργκ

 

Σενάριο: Μπομπ Φίσερ, Ρομπ Γκρίνμπεργκ, Λέσλι Ντίξον

 

Ηθοποιοί: Εουχένιο Ντερμπέζ, Άννα Φάρις, Εύα Λονγκόρια, Σούζι Κερτζ, Τζον Χάνα, Τζος Σεγκάρα

 

Παραγωγή: Εουχένιο Ντερμπέζ, Μπέντζαμιν Οντέλ, Μπομπ Φίσερ

 

Είδος: Κωμωδία, Ρομαντική

 

Διανομή: Odeon

 

 

 

0