Ο αδέξιος εξερευνητής Ταντέο Τζόουνς επιστρέφει μέσα από την νέα παιδική ταινία “Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα”.

Ο Tαντ ταξιδεύει μέχρι το Λας Βέγκας για να παραστεί στη σημαντική παρουσίαση της φίλης του, αρχαιολόγου Σάρα, που έχει ανακαλύψει ένα από τα τρία χρυσά δαχτυλίδια του περιδέραιου του βασιλιά Μίδα, αποδεικνύοντας πως ο βασιλιάς που ό,τι έπιανε γινόταν χρυσός, ήταν υπαρκτό ιστορικά πρόσωπο. Όταν η Σάρα πέφτει θύμα απαγωγής από κακοποιούς που κλέβουν το κόσμημα, ελπίζοντας να αποκτήσουν το χάρισμα του Μίδα, ο Ταντ, μαζί με τους φίλους του, μια μούμια, έναν παπαγάλο κι ένα σκύλο ταξιδεύουν σε Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία για να την σώσουν μπλέκοντας σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Ο Ενρίκε Γκάτο, δημιουργός της πρώτης ταινίας με κεντρικό ήρωα τον εξερευνητή Ταντ Τζόουνς (Tad: Ο Χαμένος Εξερευνητής, 2012), σκηνοθετεί και πάλι τον αγαπημένο παιδικό ήρωα στην νέα του ταινία με τίτλο “Tad: Το Μυστικό του Βασιλιά Μίδα” μαζί με τον Ντέιβιντ Αλόνσο. Μια απολαυστική παιδική περιπέτεια με άφθονο γέλιο που θα μείνει αξέχαστη στους μικρούς μας φίλους.

Ο “Tad” βγήκε στους κινηματογράφους στις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Αλόνσο, Ενρίκε Γκάτο

 

Σενάριο: Ζορντί Γκασούλ, Νιλ Λαντό, Χαβιέ Λόπεζ Μπαρέιρα

 

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Αυγερινός Σουλόπουλος, Παναγιώτης Καποδίστριας, Στεφανία Φιλιάδη, Ειρήνη Τσίγκα, Γιάννης Τσούτσιας, Κατερίνα Χόλη

 

Παραγωγή: Γκαμπριέλ Αρίας Σαλγκάδο, Αλβάρο Αγκουστίν, Τζισλέν Μπαρουά, Ζορντί Γκασούλ, Έντμον Ροχ, Χαβιέ Ουγκάρτε

 

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Παιδική περιπέτεια

 

Διανομή: UIP