Διαφορετικές ξεναγήσεις για όλα τα γούστα μας καλούν να γνωρίσουμε κάθε πτυχή της Αθήνας καλύτερα και να αγαπήσουμε περισσότερο την πόλη.

 

Για να γνωρίσετε την αρχαία γοητεία της Αθήνας ή τα μοντέρνα πρόσωπά της, με τα πόδια ή με ποδήλατο, με τα παιδιά ή… με ένα πιρούνι στο χέρι, δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις, που φροντίζουν να μας ξανασυστήσουν την πόλη.

 

Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ActionPlus έχει στόχο να ενθαρρύνει τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετάσχουν στον πολιτισμό, την άθληση και την κοινωνική δράση. Οργανώνει δε, πέραν των άλλων δράσεών της, βόλτες με ξεναγήσεις τα σαββατοκύριακα. Το προσεχές διάστημα για παράδειγμα, μπορείτε να θαυμάσετε το ηλιοβασίλεμα στις ανηφοριές της Πλάκας, να ανακαλύψετε την «Μυστική Ακρόπολη», να περπατήσετε στις γειτονιές της Αρχαίας Αθήνας και να γνωρίσετε τους ανθρώπους της… Ακόμα μπορείτε να περπατήσετε και να ξεναγηθείτε στη Μονή Καισαριανής αλλά και στον Εθνικό Κήπο. Το κόστος συμμετοχής είναι συμβολικό και ανέρχεται στο ποσό των 10€ – δείτε τις προσεχείς ξεναγήσεις εδώ.

 

 

Λίγα λόγια για την Action Plus…

H Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ACTION PLUS προωθεί τη βιώσιμη και αειφόρο ανάπτυξη μέσω της παροχής υπηρεσιών συλλογικού και κοινωνικού χαρακτήρα.

Τα κέρδη της επιχείρησης  χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη θέσεων απασχόλησης, τη διεύρυνση του φάσματος των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη δημιουργία θετικού κοινωνικού αντικτύπου.

Η δραστηριότητά της εστιάζεται στους τομείς «πολιτισμός» και «κοινωνία» με όραμα:

α) να αναπτύξει δράσεις για την προώθηση του πολιτιστικού αποθέματος της χώρας μας

β) να αναπτύξει πρωτοβουλίες και να υποστηρίξουμε υπάρχουσες, με στόχο μια κοινωνία ανοιχτή σε όλους και όλες

 

 

Στο πλαίσιο αυτό, Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση ACTION PLUS προσφέρει:

 

  •     πολιτιστικές δραστηριότητες με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές (σχεδιασμός από επιστημονική ομάδα, συνεργασία με άριστα καταρτισμένους πιστοποιημένους ξεναγούς) με χαμηλό κόστος συμμετοχής και ειδική πολιτική για οικογένειες και ΑΜΕΑ
  •     σεμινάρια, εκπαιδεύσεις
  •     υποστήριξη ομάδων και φορέων για σχεδιασμό και ανάπτυξη προγραμμάτων και υπηρεσιών με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και τον πολιτισμό
  •     εξειδικευμένα προγράμματα
  •     υπηρεσίες On demand που θα σχεδιαστούν μαζί με κάθε ενδιαφερόμενο.

 

 

0