Εμείς δίνουμε τα χρώματα εσείς έχετε τα πινέλα!
 

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινάει η διοργάνωση για το Matala Street Painting 2021, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 26 (Σάββατο) και 27 (Κυριακή) Ιουνίου, ώρα 09:00 με 20:00.
 
Παρόλες τις αντίξοες συνθήκες των ημερών, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό να πραγματοποιηθεί η διοργάνωση που φέρνει χαρά και αισιοδοξία σε μικρούς και μεγάλους.
Για την αποφυγή συνωστισμού τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας και για να γίνει εφικτή η διεξαγωγή του Matala Street Painting, φέτος θα ολοκληρωθεί κατά την διάρκεια 2 ημερών και όχι σε μια όπου γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια.
 
Οι συμμετοχές ξεκινάνε από την Πέμπτη 3/6/2021 10:00 με 20:00 με μήνυμα στην Σελίδα του facebook @streetpaintingteam ή στο τηλέφωνο 6947088432.
 
Διαβάστε τους όρους συμμετοχής:
– Μέγιστος αριθμός ατόμων ανά τετράγωνο: Τέσσερα.
– Για τον κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά θα χρειαστεί να δηλώσετε τον προσωπικό σας αριθμό ΑΜΚΑ.
– Υπεύθυνη δήλωση αρνητικού covid test. Για τους ανήλικους υπεύθυνη δήλωση από τον κηδεμόνα. (Θα τα παρέχει η διοργάνωση.)
-Το Σάββατο θα ζωγραφιστούν Αυστηρά μόνο τα τετράγωνα με Μονό Αριθμό, την Κυριακή τα τετράγωνα με ζυγό Αριθμό. (Διατηρούμε τις αποστάσεις)
Αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε με θετική ενέργεια και καλή συνεργασία για άλλη μια φορά, το συγκεκριμένο δρώμενο να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους μας.
 
Ευχαριστούμε εκ το προτέρων για την κατανόηση και συνεργασία.
 
Διοργάνωση
Δήμος Φαιστού, Μάταλα Μονομετοχική Δήμου Φαιστού, Πολιτιστικός Σύλλογος Πιτσιδίων – Ματάλων.
Αποκλειστικός χορηγός χρωμάτων – Vitex
KAMPOURAKIS tools Μοίρες Κρήτης.