Το IGM Shop σας προτείνει για το φετινό καλοκαίρι μοναδικά αντικείμενα, ξεχωριστά αξεσουάρ και πρωτότυπα δώρα με έμφαση στη σύγχρονη δημιουργία

 

Λίγο πριν ξεκινήσουν οι καλοκαιρινές διακοπές, το Industrial Gas Museum Shop σας προτείνει μια σειρά από design προϊόντα που θα ανανεώσουν  το στυλ, τον χώρο και τη διάθεσή σας φέτος το καλοκαίρι! Σε έναν ιδιαίτερο χώρο που στεγάζεται στο κτίριο Νέο Υδαταέριο στην Τεχνόπολη, θα βρείτε μια πλούσια κι εντυπωσιακή συλλογή με έμπνευση το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και την αισθητική της πόλης. 

Στη συλλογή του Shop θα βρείτε ξεχωριστά είδη σπιτιού και διακοσμητικά, χειροποίητες δημιουργίες και κεραμικά, τολμηρά κοσμήματα, μεταξωτά φουλάρια, τσάντες για κάθε περίσταση, αναμνηστικά… with a twist, απολαυστικά βιβλία που θα σας κρατήσουν συντροφιά το καλοκαίρι, παιχνίδια, πρωτότυπες ιδέες για δώρα και πολλά άλλα!

 

Ακόμη, το Shop στηρίζει τη νέα εγχώρια καλλιτεχνική παραγωγή, σε συνεργασία με ελληνικές βιοτεχνίες και εργοστάσια, και αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία παραγωγής αντικειμένων. Έτσι, στη συλλογή του θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μοναδικά έργα καταξιωμένων Ελλήνων σχεδιαστών, κάποια από τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για τη συλλογή του!

Θερινό ωράριο
Τρίτη – Κυριακή 11:00-19:00
*Το ωράριο ενδέχεται να τροποποιηθεί

IndustrialGasMuseumShop
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Κτίριο Νέο Υδαταέριο
Πειραιώς 100, 11854 Γκάζι
τηλ: 213 0109300

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι
213 0109300
press@athens-technopolis.gr
www.athens-technopolis.gr

Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση
«Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

 

STUDIOLAV for Industrial Gas Museum Shop

0