Αναστέλλονται όλες οι προγραμματισμένες πολιτιστικές εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους από αύριο, 14 Αυγούστου, έως και τις 31 στην προσπάθεια αποφυγής της εξάπλωσης του κορονοϊού.

 

 

 

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης έπειτα από συνεννόηση με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, αποφάσισε την αναστολή όλων των πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί από την Περιφέρεια Αττικής σε συνδιοργάνωση με τους Δήμους.

Σε μήνυμα του ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισημαίνει τα εξής:

«Στηρίζουμε και επενδύουμε στο σπουδαίο πολιτιστικό κεφάλαιο της Αττικής μας, όπως αποδείξαμε και με το πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων που είχαμε εξαγγείλει για όλη την Αττική.

 

Δυστυχώς όμως η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, εξαιτίας της συνεχιζόμενης αύξησης των κρουσμάτων σε όλη τη χώρα και ιδιαίτερα στην Αττική. 

 

Έχοντας ως απόλυτη προτεραιότητα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, αναστέλλουμε μέχρι νεωτέρας τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει, καθώς είναι καθήκον μας να προστατεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τους πολίτες.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν με θέρμη στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι τώρα, τους Δήμους για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία, τους πολιτιστικούς φορείς αλλά και όλους τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν και μας εμπιστεύθηκαν». 

 

Το μέτρο αυτό λαμβάνεται για τον περιορισμό της μετάδοσης του κορονοϊού και θα έχει ισχύ από τις 14 έως τις 31 Αυγούστου.

 

0