Ομαδική εικαστική έκθεση γύρω από την κεντρική ιδέα της “πρώτης σελίδας”, της “πρώτης είδησης”, σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

 

 

 

Συμμετέχουν δημιουργοί από τον εικαστικό χώρο και τον χώρο των media. Η έκθεση διοργανώνεται με ευθύνη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ECI),σε σύμπραξη με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) και την ανοιχτή εικαστική ομάδα AxionArt, με την πρόσθετη συνέργεια του Video Art Festival Mηδέν και υποστηρίζεται από τον Δήμο Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και από ακαδημαϊκούς φορείς, μεταξύ των οποίων και το Πανεπιστήμιο Donau–UniversitatKrems (DUK).

 

Με μεγάλη επιτυχία έγιναν τα εγκαίνια της διοργάνωσης  «F R O N T P A G E P R O J E C T – Η  Τ έ χ ν η  τ ω ν  Ε ι δ ή σ ε ω ν», από το μεταπτυχιακό τμήμα (ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ) και τους αποφοίτους, αλλά και δεκάδες καταξιωμένους επαγγελματίες, από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, από την AXIONART, με συνέργεια του VIDEO ART FESTIVAL MHDEN, με την υποστήριξη του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (ΟΠΑΝΔΑ) και Ακαδημαϊκών φορέων όπως το  DONAU UNIVERSITAT KREMS (DUK) και φυσικά την συμμετοχή δημιουργών από τον εικαστικό χώρο και τον χώρο των Media.

 

 

Πολιτιστικό κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» Δήμου Αθηναίων.

Από 7-11/6/2023

 

Οι Δημοσιογράφοι και οι Εικαστικοί «συναντώνται» σε μία Ομαδική Εικαστική Έκθεση γύρω από την κεντρική ιδέα της ‘Πρώτης Σελίδας’, της ‘Πρώτης Είδησης’ σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.

 

 

0