Άγνωστοι έβαλαν στο στόχαστρο ένα ΑΤΜ σε εμπορικό κέντρο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας, τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ένας υπαλληλος εταιρείας σεκιούριτι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι

 

 

Ένα ΑΤΜ έξω από το εμπορικό κέντρο «City Plaza» στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος της Γλυφάδας συγκεκριμένα στον αριθμό 85, έβαλαν στόχο άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Από την ισχυρή έκρηξη το κιόσκι στο οποίο ήταν τοποθετημένο το ΑΤΜ κυριολεκτικά ισοπεδώθηκε ενώ ένας υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι, που βρισκόταν στο φαρμακείο ακριβώς πίσω από το κιόσκι, τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι καθώς από το οστικό κύμα, έπεσε στο πάτωμα.

 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το ΟΡΕΝ, από την έκρηξη σηκώθηκε στην περιοχή ένα τεράστιο μανιτάρι και ο κρότος ακούστηκε μέχρι την παραλία! Οι δράστες ήταν τέσσερις και έφτασαν στην περιοχή με μοτοσικλέτες.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άγνωστοι τοποθέτησαν μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης την οποία πυροδότησαν περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Από τις τρεις κασετίνες με χρήματα στο ΑΤΜ, η μια καταστράφηκε ολοσχερώς από την φωτιά, στη δεύτερη τα χαρτονομίσματα έγιναν χαρτοπόλεμος, με τους αγνώστους να παίρνουν τελικά άθικτη μόνο την τρίτη κασετίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τους τέσσερις αγνώστους περίμεναν σε μικρή απόσταση συνεργοί τους με αυτοκίνητα που τους περίμεναν στο ρεύμα προς Αθήνα στο ύψος του Ελληνικού.

 

 

Να σημειώσουμε ότι νωρίτερα 4 άτομα λήστεψαν γηροκομείο στον Άλιμο, ένα χρηματοκιβώτιο, ερευνώντας έτσι η Αστυνομία το ενδεχόμενο τα δύο περιστατικά μήπως συνδέονται…

 

 

 

1