Τραγικό τέλος είχε η αγωνιώδης αναζήτηση του Δημήτρη Τουρναβίτη, ο οποίος ήταν αγνοούμενος από το απόγευμα της Δευτέρας μαζί με την σύζυγό του, ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη.

 

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης, ο οποίος μέχρι πριν από λίγη ώρα βρισκόταν στη λίστα με τους αγνοούμενους, αναγνωρίστηκε από τον αδελφό του, ο οποίος προσήλθε πριν από λίγο στο νοσοκομείο.

 

 

Στην ταυτοποίηση της σορού του συζύγου της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, Δημήτρη Τουρναβίτη, προχώρησε νωρίτερα σήμερα ο αδελφός του, Κώστας Τουρναβίτης.

 

 

Δεν υπάρχει κάποια πληροφόρηση σε σχέση με την τύχη της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη. Το ζευγάρι φέρεται να είχε αναζητήσει καταφύγιο στην παραλία στο Μάτι, στο Κόκκινο Λιμανάκι.

 

Οι έρευνες πλέον επικεντρώνονται στην ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη, η οποία ακόμα αγνοείται.

 

 

 

 

Βούτηξε για να βρει ίχνη του ζευγαριού

 

Ο αδερφός του Δημήτρη Τουρναβίτη, Κώστας μιλώντας στον ΣΚΑΪ χθες, εμφανίστηκε απαισιόδοξος ότι η Χρύσα Σπηλιώτη και ο αδερφός του είναι ζωντανοί. Ωστόσο, ο κ. Κώστας Τουρναβίτης βούτηξε στην παραλία «Αργυρά Ακτή» στο Μάτι, προκειμένου να ερευνήσει ο ίδιος το σημείο.

 

Σε αυτό το οικόπεδο, όπως ισχυρίστηκε ο αδερφός του συζύγου της ηθοποιού βρέθηκε καμένο το όχημα των δύο αγνοούμενων, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (23/07/2018).

 

«Το πρωί της Τρίτης βρήκα ζωντανό στην παραλία το σκύλο της Χρύσας και μία βρεγμένη μπλούζα του αδερφού μου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έφτασαν εδώ» ανέφερε.

 

 

2