Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η εικόνα ενός περίεργου πλάσματος που λέγεται ότι σκότωσε δύο σκυλιά. Ωστόσο, οι αφηγήσεις τοπικών ΜΜΕ και κόσμου που υποτίθεται ότι έχει έρθει σε επαφή με το μυστηριώδες αυτό πλάσμα, μοιάζουν περισσότερο με προϊόν της φαντασίας του ανθρώπου, «ντυμένη» με κάποια στοιχεία λαϊκής κουλτούρας και μύθων της περιοχής, παρά με ρεαλιστική περιγραφή ενός ζώου που συνάντησαν.

 

Ένα μυστηριώδες πλάσμα «μισό άνθρωπος, μισό ζώο» όπως περιγράφουν τοπικά ΜΜΕ φέρεται να έκανε την εμφάνισή του στην κάμερα, μετά την δολοφονία δύο σκυλιών. Όπως αναφέρουν, το πλάσμα αυτό περιφέρεται στους δρόμους της Σάντα Φε στην Αργεντινή.

 

Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, λένε πως τραβήχτηκε έπειτα από την κατακρεούργηση ενός γερμανικού ποιμενικού και ενός πίτμπουλ.

 

Κάποιοι ντόπιοι έχουν συνδέσει το πλάσμα με καμήλα, εξ’ αιτίας του ψηλού λαιμού και του μικρού του κεφαλιού.

 

Η εικόνα αυτή ανέβηκε στο κανάλι του YouTube «UFOmania» και έχει πάνω από 30.000 views.

 

Κάποιος σχολιάζει: «Είδα ένα απ’ αυτά τα πράγματα το 2005, περνούσε μια γέφυρα και το συναντήσαμε. Με σόκαρε επειδή μας κοίταξε, γύρισε και άρχισε να κινείται σαν καγκουρό και «καθάρισε» τον συμπαγή τοίχο της γέφυρας, ρίχνοντας τουλάχιστον 15 με 20 πόδια».

 

Άλλος πρόσθεσε: «Εδώ στις Φιλιππίνες ονομάζεται ASWANG – ένας άντρας που μεταμορφώνεται σε έναν τερατώδη σκύλο»

 

«Είναι δαίμονας, μπορεί επίσης να μεταμορφωθεί σε γάτα ή μεγάλο πουλί»

 

Αλλά ένας άλλος χρήστης επιμένει πως πρόκειται για ένα Chupacabra, ένα πλάσμα σαν βαμπίρ με βαθειές ρίζες στο Λατινικό φολκλόρ.

 

Δείτε το video:

Πηγή: The Sun

 

 

 

0