Για την 45η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός και dj Ράνια Κωστάκη, θα υποδεχτεί για 2η φορά, την μια και μοναδική… Έλενα Παπαρίζου, για να μας χαρίσουν μια ΝΥΧΤΑ… φωτιά!

 

Η «number one» τραγουδίστρια της καρδιάς μας, Έλενα Παπαρίζου, θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας, μετά την πρώτη της εμφάνιση στη ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ πριν από ακριβώς 3 χρόνια, τον Απρίλιο του 2018! Με την υπέροχη αύρα της, αλλά και την βελούδινη φωνή της, η Έλενα θα μας χαρίσει μία ακόμα μοναδική ΝΥΧΤΑ, παρέα με την οικοδέσποινα της εκπομπής, Ράνια Κωστάκη.

 

Η Έλενα Παπαρίζου, με καριέρα πάνω από 20 χρόνια έχει κερδίσει δεκάδες μουσικά βραβεία και διαγωνισμούς, εκατομμύρια views στο YouTube… αλλά και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας!

 

Συντονιζόμαστε, την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 για να απολαύσουμε την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στην Ράνια Κωστάκη, και στις 21.30 στο επίσημο κανάλι του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 στο YouTube, Rythmos Tube, για να ακούσουμε μοναδικά και αξέχαστα τραγούδια μέσα από τις συγκλονιστικές ερμηνείες της Έλενας Παπαρίζου!

 

 

 

Άκου ΡΥΘΜΟ 94.9 online  ή κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή σε App Store  & Google Play

 

ΡΥΘΜΟΣ 94.9, ΜΟΝΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

 

0