Απόψε, Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00 στο Star, θα προβληθεί η πρεμιέρα του MasterChef 5, με τους Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Αλλά με κάποιες αλλαγές που θα δούμε στις φετινές οντισιόν.

Πρεμιέρα λοιπόν στις 21:00 στο Star το MasterChef 5, το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής που μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένες σεζόν. Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος επιστρέφουν κοντά μας για να μας χαρίσουν  πρωτότυπες συνταγές, μοναδικές γεύσεις και όμορφες στιγμές, αλλα΄όπως είδαμε όσο οι κύκλοι προχωρούν και αρκετό ανθρωποκοινωνικό “Reality”. Και φυσικά έναν σημαντικό τηλεοπτικό ανταγωνισμό με έπαθλο την τηλεθέαση, απέναντι στο “Survivor”. Το MasterChef 2021 θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο Star (και βλέπουμε όπως λένε…).

Μας έχουν προϊδεάσει οι τρεις κριτές του MasterChef στο trailer ππυ παίζεται εδώ και κάποιες βδομάδες, “Όλα αλλάζουν”. Και οι αλλαγές αυτές ξεκινούν από τα πρώτα επεισόδια. Στις οντισιόν οι διαγωνιζόμενοι δεν θα πηγαίνουν μόνοι τους, αλλά σε τετράδες. Έτσι, στις δοκιμασίες που θα γίνονται για την τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι, θα βλέπουμε τους υποψήφιους σε τετράδες. Επίσης, ενώ στα προηγούμενα MasterChef έπρεπε να περάσουν κάποιες δοκιμασίες μέχρι να διαμορφωθεί η τελική 20άδα που θα μπει στο σπίτι, πλέον δίνεται η δυνατότητα στους υποψήφιους για απευθείας πρόκριση, αρκεί ο υποψήφιος να καταφέρει να αποσπάσει τρία “ναι” από την πρώτη οντισιόν. 

Άλλη μία αλλαγή περιμένει μάγειρες και τηλεθεατές στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής του Star, καθώς δεν θα υπάρχουν πλέον μέντορες και ομάδες. Δεν θα δούμε κριτές και διαγωνιζόμενους να χωρίζονται σε ομάδες, πράγμα που αλλάζει πολύ τη δομή του διαγωνισμού που είχαμε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Αυτό βάζει τέλος και στον “ανταγωνισμό” μεταξύ των ίδιων των κριτών, οι οποίοι μάχονταν για την ανάδειξη της δικής τους ομάδας.

Πέρα από τους τρεις αγαπημένους κριτές, οι οποίοι έχουν γίνει μια παρέα και ακολουθούν την πετυχημένη συνταγή τους, άλλα τρία πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο MasterChef 5. 

  • Ο σεφ Νίκος Θωμάς θα δημιουργεί τα πιάτα των δοκιμασιών, έχοντας και την ευθύνη του pantry.
  • Ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος θα είναι ο food stylish στο φετινό MasterChef. Θα μεταφέρει την εμπειρία του και τις γνώσεις του στα παιδιά για να μπορούν να στήνουν τα πιάτα του, ενώ τον έχουμε δει κι άλλες φορές ως guest.
  • Ο Γιάννης Αποστολάκης θα είναι ο μέντορας των παικτών. Φέτος, λόγω covid, θα τους πηγαίνει σε χώρους που θα είναι ελεγμένοι.

Ο 5ος κύκλος του #MasterChefGR κάνει πρεμιέρα σήμερα 23 Ιανουαρίου στις 21:00 και δεν θα μοιάζει με κανέναν από τους προηγούμενους! Ένα νέο γαστρονομικό ταξίδι ξεκινά με νέους διαγωνιζόμενους που θα τα δώσουν όλα για την πολυπόθητη λευκή ποδιά! 

0