Ο Γιώργος Μαζωνάκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους μας, να μοιραστούμε ο καθένας τη δική του προσέγγιση στα social media του για το μπουζούκι, να μοιραστούμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τα βιώματα μας και όλοι μαζί να ενώσουμε τη φωνή μας!

 

 

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους μας, να μοιραστούμε ο καθένας τη δική του προσέγγιση στα social media του για το μπουζούκι, να μοιραστούμε τα συναισθήματα, τις σκέψεις, τα βιώματα μας και όλοι μαζί να ενώσουμε τη φωνή μας!

 

Στην ανάρτηση του στα social media σημειώνει απευθυνόμενος σε όλους μας:

«Εσάς, τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μπουζούκι;

Πείτε μου τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις λέξεις ή ό,τι άλλο θέλετε! Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία, κάντε με tag, βάλτε #EvesthitesHordes #BouzoukiStories για να ακουστούμε παντού!

Για μένα το μπουζούκι είναι οι Ευαίσθητες Χορδές μου. Τώρα θέλω να ακούσω τη δική σας φωνή!»

 

 

View this post on Instagram

Εσάς, τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μπουζούκι; . Πείτε μου τις σκέψεις, τα συναισθήματα, τις λέξεις ή ό,τι άλλο θέλετε! Ανεβάστε βίντεο ή φωτογραφία, κάντε με tag, βάλτε #EvesthitesHordes #BouzoukiStories για να ακουστούμε παντού! . Για μένα το μπουζούκι είναι οι Ευαίσθητες Χορδές μου. Τώρα θέλω να ακούσω τη δική σας φωνή! . Για να δείτε το video με υπότιτλους βρείτε το link στο bio ή επισκεφθείτε το giorgosmazonakis.gr. For video subtitles link in bio or visit giorgosmazonakis.gr #MAZW #AgapoSimeni #OresMikres

A post shared by Giorgos Mazonakis Official (@georgemazonakis) on

 

 

Στην ανοιχτή πρόσκλησή του, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Όπως έχετε δει, πολλές σπουδαίες προσωπικότητες μοιράστηκαν μαζί μας τα λόγια τους για το «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές».

Σε αυτό το σημείο, όμως, θα ήθελα και τη δική σας βοήθεια.  Και τι εννοώ με αυτό, άραγε;

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη μπουζούκι; Μία λέξη; Δύο λέξεις; Πέντε λέξεις; Μία εικόνα;

Γι’ αυτό προτείνω, ανεβάστε, σχολιάστε, κάντε tag, κάντε stories, για να ακουστεί η δική σας φωνή! Για να ακουστούμε παντού!»

 

 

 

 

Μέχρι στιγμής, έχουν στείλει το μήνυμά τους (με χρονολογική δημοσίευσης) οι:

 

Θανάσης Πολυκανδριώτης (μουσικοσυνθέτης και καθηγητής μπουζουκιού)

 

Δημήτρης Σταθακόπολος (νομικός, ιστορικός, μουσικολόγος)

 

Θανάσης Βασιλάς (μουσικός και μέλος της ορχήστρας του Γιώργου Μαζωνάκη)

 

Νίκος Κατσίκης (μουσικός)

 

Νίκος Σούλης (σκηνοθέτης)

 

Κώστας Καλημέρης (μουσικός παραγωγός)

 

Χρήστος Νικολόπουλος (συνθέτης)

 

Σταμάτης Κραουνάκης (συνθέτης)

 

Μίκης Θεοδωράκης

 

Δημήτρης Μαργιολάς (μουσικός)

 

Μανώλης Καραντίνης (μουσικός)

 

Τάσος Κατσιφής (οργανοποιός)

 

Γιάννης Λιονάκης (ενορχηστρωτής, μαέστρος)

 

 

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνοντας όλη του την ενέργεια σε αυτή την «αποστολή ζωής», όπως τη χαρακτηρίζει, έχει «πλημμυρίσει» τα social media του με τα βίντεο-μηνύματα των «συμμάχων» του, των «πρεσβευτών της ομορφιάς και της δύναμης του μπουζουκιού».

Επιπλέον, ο αυθεντικός καλλιτέχνης έχει αφιερώσει το επίσημο site του http://giorgosmazonakis.gr/ στην πρωτοβουλία «Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές», μετατρέποντάς το σε μία «δεξαμενή συγκέντρωσης πληροφοριών και μηνυμάτων» για το μπουζούκι, όπου συγκεντρώνονται τα μηνύματα και οι αναρτήσεις στα social media που χρησιμοποιούν τα επίσημα hashtags της πρωτοβουλίας #EvesthitesHordes #BouzoukiStories.

 

Πάμε μαζί του να εμπνευστούμε, να ονειρευτούμε, να φτιάξουμε νέες ιστορίες.

 

 

 

 

0