Η Καίτη Γαρμπή κι ο Φοίβος συνεργάζονται ξανά μετα από 18 χρόνια. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Καίτη σε συνέντευξη της στο London Greek Radio.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα τραγούδι που εντάσσεται στα πλαίσια της συνεργασίας του Φοίβου με τον Διονύση Σχοινά. Η ίδια η Καίτη δήλωσε ενθουσιασμένη για το επικείμενο ντουέτο, αλλά δεν έδωσε περισσότερα στοιχεία. 

Να θυμίζουμε ότι τελευταία συνεργασία της Καίτης με τον Φοίβο ήταν 18 χρόνια πριν στον τετραπλά πλατινένιο  δίσκο της “Το Κάτι”, που περιείχε 8 νέα τραγούδια και τις επιτυχίες της 7χρονης συνεργασίας τους. Επίσης ένα ακόμα επιτυχημένο ντουέτο του Φοίβου τραγούδησαν η Καίτη κι ο Διονύσης το 1994, που η διαχρονικότητα του φαίνεται στις καθημερινές αναμεταδόσεις του σε σταθμούς ανά την Ελλάδα

Στην συνέντευξη της η καταξιωμένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην τωρινή της συνεργασία με τον Γιώργο Σαμπάνη για το τραγούδι “Σπάσε τους δείκτες του ρολογιού” από το ομώνυμο άλμπουμ που πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Panik Records και περιέχει 15 τραγούδια σε γνώριμους ήχους.  Μίλησε για τα χρόνια της καλλιτεχνικής της εξέλιξης δίπλά στον Νίκο Αντύπα και δήλωσε πως δεν το μετάνιωσε όποιο κόστος κι αν της επέφερε στην καριέραςτης. Χαρακτηριστικά είπε ότι τα χρόνια εκείνα ήταν παρούσα αλλά χωρίς φασαρία.

Η είδηση όμως,  είναι η συνεργασία με τον μετρ των επιτυχιών Φοίβο στο ντουέτο που πρόκειται να ακούσουμε σε λίγο καιρό με τον Διονύση Σχοινά.

 

Απόλαυστε την συνέντευξη της όπως ανέβηκε στην επίσημη κοινότητα των garbofans στο Fb

https://www.facebook.com/GarbofansOfficial/

 

 

 

 

7