Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το αστυνομικό βιβλίο της Ali Land “Η καλή κι η κακή”, σε μετάφραση της Γωγώς Αρβανίτη. 

ΜΠΕΣΤ ΣΕΛΕΡ ΤΩΝ SUNDAY TIMES  – ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ HEAT

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η μητέρα της Άννι είναι σίριαλ κίλερ. Ο μόνος τρόπος για να τη σταματήσει είναι να την καταδώσει στην αστυνομία. Μάνα και κόρη θα χωριστούν, αλλά δεν θα ξεχάσουν η μία την άλλη. Με καινούργιο όνομα −Μίλι− και με καινούργια ανάδοχη οικογένεια, το κορίτσι ελπίζει πως θα κάνει μια νέα αρχή. Πλέον μπορεί να είναι όποια θέλει. Όμως καθώς πλησιάζει η δίκη της μητέρας της, τα μυστικά  του παρελθόντος δεν αφήνουν τη Μίλι να κλείσει μάτι. Γιατί η μαμά της Μίλι είναι σίριαλ κίλερ. Και το αίμα νερό  δεν γίνεται…

 

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Η βρετανίδα Ali Land, νοσηλεύτρια επί μια δεκαετία σε Μονάδες Ψυχικής Υγείας για παιδιά και εφήβους, μετά την επιτυχία του πρώτου βιβλίου της Η καλή και η κακή που αναμένεται να μεταφραστεί σε περισσότερες από 22 χώρες, αφοσιώθηκε και δικαίως στο γράψιμο.
Η Ali Land διαχειρίζεται με ιδιαίτερη μαεστρία δύσκολα θέματα, όπως το σχολείο θηλέων όπου ισχύει ο νόμος της ζούγκλας, την ψυχολογική δυσαρμονία μιας δυσλειτουργικής οικογένειας, αλλά και τον μηχανισμό των εσωτερικά κατεστραμμένων παιδιών. Το ατού του βιβλίου είναι η ίδια η αφηγήτρια που αμφιταλαντεύεται μεταξύ καλοσύνης και κακίας. Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με έντονο και υποβλητικό ρυθμό που οι αναγνώστες δεν σταματούν να σκέφτονται και να το συζητούν συστήνοντάς το σε όσους δεν το έχουν διαβάσει. 
 

«Ένα σκληρό, έντονο, παθιασμένο ανάγνωσμα».
Ian Rankin
 
«Δεν παίρνεις ανάσα. Ένα εντυπωσιακά καθηλωτικό θρίλερ. Η λέξη έντονο είναι πολύ φτωχή για να το περιγράψει».
Matt Haig
 
«Το πιο εθιστικό ψυχολογικό θρίλερ που έχετε διαβάσει. Σας εγγυόμαστε πως θα κολλήσετε». 
Sunday Express
 
«Σκοτεινό, κλειστοφοβικό, θα προκαλέσει το μυαλό σας, ενώ θα το διαβάσετε με κομμένη την ανάσα».
Prima


 
Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ.


 
Περισσότερα για τη συγγραφέα και το βιβλίο θα βρείτε στους λογαριασμούς της στο twitter και στο instagram.

 

 

0