Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, μας χαρίζει την πιο μουσική «Ελπίδα», μέσα από το νέο του single και, για ακόμα μία φορά, σημειώνει σαρωτική επιτυχία στα digital streams, το YouTube και τα ραδιόφωνα.

 

 

 

 

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το «Ελπίδα» έγινε no1 στις μουσικές και στις γενικές τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παραμένει και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views. Παράλληλα, μετρά πάνω από 1 εκατομμύριο Spotify streams σε περίπου 10 ημέρες, ενώ, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, έγινε εξώφυλλο και μπήκε στην πρώτη θέση του New Music Friday, της πιο σημαντικής λίστας του Spotify με τις νέες κυκλοφορίες.

 

Τάχιστα ανοδική είναι και η πορεία του στο ραδιοφωνικό airplay, καθώς χαρακτηρίστηκε ως biggest increase in plays και biggest increase in audience στο official IFPI Airplay Chart by Media Inspector από την πρώτη μέρα της κυκλοφoρίας του, διατηρώντας σταθερά υψηλή θέση στα ραδιοφωνικά charts. 

 

 

Το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Την παραγωγή έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος.
Το τραγούδι, που θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» και δίνει συνέχεια στα super επιτυχημένα singles του, συνοδεύεται από music video ιδιαίτερης αισθητικής, όπως συνηθίζει κάθε φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο πάντα πρωτοπόρος καλλιτέχνης καταφέρνει να παρασύρει μουσικά το κοινό ενός μαγαζιού στο οποίο ο ίδιος είναι θαμώνας, καθώς κάθεται στο πιάνο και τραγουδά.
 
 

Δείτε το music video:

 

 

Το «Ελπίδα» κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού κι έγινε viral πριν καν κυκλοφορήσει, μετά από ένα TikTok video του Κωνσταντίνου Αργυρού μέσα στο studio ηχογράφησης, καθώς κι από τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Teatro Athens».

Η Coca-Cola, σταθερός υποστηρικτής μοναδικών μουσικών εμπειριών που μας φέρνουν πιο κοντά, φέρνει την αληθινή μαγεία και στο video clip «Ελπίδα». Και κρατά ζωντανή την υπόσχεση για ακόμα πιο επικές μουσικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι, με πολλές εκπλήξεις και τους επόμενους μήνες, συνεχίζοντας να αποτελεί έμπνευση για αξέχαστες μουσικές στιγμές για όλους!

 

Βρείτε το «Ελπίδα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:

Spotify:  https://spoti.fi/3yLh6Zm

iTunes/Apple Music:  https://apple.co/3YYgRVk

Deezer:  https://bit.ly/3mXbh8r

 

ARTIST’S OFFICIAL PAGES

Web:  http://www.konstantinosargiros.gr

Facebook:  https://www.facebook.com/argiros.konstantinos.official

Instagram:  https://www.instagram.com/argiros_konstantinos

Twitter:  https://twitter.com/ArgirosKonstant

YouTube:  https://www.youtube.com/ArgirosTv

 

2023 Panik Platinum