Έχει καταφέρει να κάνει αίσθηση στη μουσική σκηνή, αφού τα τραγούδια της και η φωνή της, κερδίζουν την αγάπη του κόσμου, αλλά και τον θαυμασμό πολλών καλλιτεχνών, όπως του Στέφανου Κορκολή και του Λευτέρη Πανταζή.

 

 

Η Τζένη Γεωργιάδη, παρά το νεαρό της ηλικίας της, και μόλις έναν χρόνο στη δισκογραφία, απόφοιτος ωδείου, με σπουδές φωνητικής, κιθάρας, κινησεολογίας κ.α, βλέπει τα όνειρά της στα πιο έντεχνα μουσικά «μονοπάτια» που αγαπάει να «περπατάει», να γίνονται πραγματικότητα.

Έχοντας στις αποσκευές τις τέσσερα σπουδαία τραγούδια, το «Μην κλαις» σε μουσική του Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, τη διασκευή του «Tu Es Foutu», αλλά και δύο σπουδαία τραγούδια του Στέφανου Κορκολή, όπως το «Έλα Κοντά μου» σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση, αλλά και το νέο της τραγούδι με τίτλο «Αρχή», η νεαρή και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, έχει 1.000.000 +1 λόγους να δηλώνει συγκινημένη και τρισευτυχισμένη.

Κι αυτό γιατί το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Αρχή», μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας, κατάφερε να ξεπεράσει το 1.000.000 προβολές στο Youtube, ενώ την περίμενε και μια σπουδαία πρόταση συνεργασίας από τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής που πάντα βρίσκεται στο πλευρό των νέων παιδιών, στηρίζοντάς τα, και έχοντας αναδείξει στο παρελθόν, σπουδαίες σήμερα ερμηνεύτριες, όπως και ο Στέφανος Κορκολής, διέκρινε στη φωνή και την μουσική αύρα της Τζένης Γεωργιάδη, κάτι ξεχωριστό, και στην πρόσφατη συνάντησή τους , της επιφύλασσε ένα μεγάλο δώρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λευτέρης Πανταζής, της πρότεινε να κάνουν μαζί ένα μοναδικό ντουέτο , που θα μας ταξιδέψει μουσικά στις πιο έντεχνες «ακτές» του πενταγράμμου.

1